miere
Cartofi copti cu unt

- Reteta pentru afectiunile ficatului -
Ingrediente:
2 cartofi
1 lingurita unt
Russian flag

Ingrediente:
2 cl vodka
1 cl grenadine
1 cl blue curacao
10 cl Sprite
10 cl frisca...
Vitamine si minerale in fructe si legume

In compozitia fructelor si legumelor intra in primul rand apa, si anume, in proportie de 80-90%. Bogat reprezentate sunt si glucidele si levuloza, care sunt foarte folositoare pentru organismul uman.
Celulita
Celulita reprezinta acel aspectul neplacut al pielii ("coaja de portocala") datorat stratului de grasime subcutanat.
Vitamina B12
Vitamina B12 se gaseste doar in alimentele de origine animala: carne - mai ales in ficat, lapte, produse lactate, oua, precum si in fructele de mare: crabi, stridii, scoici
Citate despre... cafea!

Cafeaua este o bautura care te adoarme daca nu o bei
Darlingtonia californica

Denumire populara: planta cobra. Familie: Sarraceniaceae. Darlingtonia californica (planta cobra) este o planta carnivora foarte greu de mentinut in captivitate...
26 aprilie - Campanie de semnaturi la Zimnicea, impotriva centralei nucleare de la Belene

Cetatenii din orasul Zimnicea s-au adunat la primaria orasului pentru a-si manifesta opozitia fata de proiectul bulgar de centrala nucleara la Belene
Gradina de vara din St. Petersburg

Gradina de vara din St. Petersburg a fost creata in anul 1704 din ordinul tarului Petru cel Mare care de altfel s-a implicat personal in planul acesteia.
Tinctura de arnica

Principiile sale active, care stimuleaza imunitatea, sunt inrudite cu cele ale echinaceei, insa are cateva calitati care o individualizeaza si care o fac un ajutor nepretuit pe perioada sezonului rece.
Cura cu suc de orz verde

Cura cu suc de orz verde se consuma de 3 ori pe zi, cate 50 ml pe zi. Comparativ cu multe alte plante, orzul verde contine: - de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata verde;
- de peste 25 de ori mai mult potasiu decat contin bananele;
- de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte;
- de peste 11 ori mai mult fier decat in telina;
- de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele;
- de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac;
- de peste 23 de ori mai multa biotina decat contine laptele;