Demo magazin virtual Publicitate:

obicei gradini traditionale japoneze iaz

Nu taiati acum hortensiile din gradina !

Nu taiati acum hortensiile din gradina ! Hortensiile din specia Hydrangea macrophylla fac boboci deja de la sfarsitul verii. Ei ierneaza pe crengi si se deschid in anul urmator.

Pietroase de Cotnari

Cunoscut si cu denumirea de Boambe de Cotnari, este considerat cel mai valoros soi de cires dintre soiurile autohtone. Fructele sunt mari...

Clatite cu branza de vaci

Ingrediente: 1/4 kg branza de vaci, 1 ou, 1 lingura cu varf de zahar

Ciupercile

Ciupercile Ciupercile comestibile sunt legume care provin din culturi proprii sau care cresc singure. Ele se deosebesc de celelalte legume prin faptul ca sunt lipsite de clorofila, de aceea pot trai la intuneric....

Stavrid a la grec

Stavrid a la grec Ingrediente: 2 kg stavrid cu cap 400 g ulei 200 g lamaie 120 ml apa...

Prajitura Ziua si Noaptea

Prajitura Ziua si Noaptea - reteta de post - Ingrediente: 12 linguri de ulei 14 linguri de zahar 14 linguri de apa

Orhideea, potrivita pentru orice situatie

Orhideea, potrivita pentru orice situatie Cadoul ideal - In aceasta ipostaza orhideea exceleaza prin rafinamentul sau. In lume se gasesc peste 100.000 de hibrizi, asa ca este usor sa alegeti o floare unica, durabila, potrivita pentru orice ocazie.

Simptome si cauze ale imbolnavirii plantelor

Simptome si cauze ale imbolnavirii plantelor Udarea incorecta sau deficitara, schimbarile bruste de mediu, curentii de aer, netratarea cu o substanta fertilizatoare, atacul insectelor sau al bolilor pot cauza probleme diferitelor specii de plante de apartament.

Clopotei in gradini

Clopotei in gradini Clopoteii chinezesti, rude apropiate cu clopoteii nostri carpatini, sunt decorativi si au multiple utilizari in medicina traditionala si bucataria asiatica. Umflati asemeni unor baloane, la deschidere iau forma unor farfurioare.

Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada

Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada Escalivada, o specialitate foarte populara mai ales in Catalonia, unde este adesea primul fel sau garnitura pentru preparatele din carne, este preferata de gurmanzi si nu numai.