Demo magazin virtual Publicitate:

padurile

Carne de vanat in aspic

Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara

Ciorba de urzici

Ingrediente: 1/2 kg urzici, o ceapa mijlocie, 30 ml ulei sau slanina

Puricele melifer al parului

(Psyllapysicola) Larvele de Psylla colonizeaza primavara devreme, mugurii florali si mugurii vegetativi, frunzele si fructele tinere...

Chutney sau salsa

Chutney sau salsa Chutney - se obtine prin amestecarea unor ingrediente (legume, fructe) ce au fost taiate marunt sau pasate si la care se adauga mirodenii dulci sau iuti. Este un echivalent indian pentru salsa specifica bucatariei din America Latina.

Lunaria

Lunaria Lunaria este usor de cultivat si nu necesita ingrijiri speciale. Se adapteaza bine oricarui tip de sol...

Bermuda rose

Bermuda rose Ingrediente: 6 cl gin 3 cl brandy de caise 1 lingurita grenadine...

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Friptura de iepure

Friptura de iepure Ingrediente: 1 spinare de iepure sau pulpele din spate...

Rapan (la par)

(Venturia pyrina) Pe fructe, in dreptul petelor pafenii care exista pe suprafata, coaja este puternic ingrosata, crapata si deformata...

  • Pagina 1 din 2
  • 2