padurile
Carne de vanat in aspic
Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara…
Ciorba de urzici
Ingrediente: 1/2 kg urzici, o ceapa mijlocie, 30 ml ulei sau slanina
Puricele melifer al parului
(Psyllapysicola) Larvele de Psylla colonizeaza primavara devreme, mugurii florali si mugurii vegetativi, frunzele si fructele tinere...
Chutney sau salsa

Chutney - se obtine prin amestecarea unor ingrediente (legume, fructe) ce au fost taiate marunt sau pasate si la care se adauga mirodenii dulci sau iuti. Este un echivalent indian pentru salsa specifica bucatariei din America Latina.
Lunaria

Lunaria este usor de cultivat si nu necesita ingrijiri speciale. Se adapteaza bine oricarui tip de sol...
Bermuda rose

Ingrediente:
6 cl gin
3 cl brandy de caise
1 lingurita grenadine...
Conserva de zarzavat
Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare…
Friptura de iepure

Ingrediente:
1 spinare de iepure sau pulpele din spate...
Rapan (la par)
(Venturia pyrina) Pe fructe, in dreptul petelor pafenii care exista pe suprafata, coaja este puternic ingrosata, crapata si deformata...