Demo magazin virtual Publicitate:

pamant de gradina

Angel's Kiss

Angel's Kiss Ingredients: 4 cl suc de lime 4 cl suc de portocala 4 cl cointreau...

California Ice Tea

California Ice Tea Ingrediente: 2,3 cl gin 2,5 cl vodka 2,5 cl triple sec

Lemon Drop

Lemon Drop Ingrediente: 1 cl suc de lamaie 1,5 cl cointreau sau triple sec

Saxifraga

Saxifraga 	Specia cultivata este S.sarmentosa, care se prezinta sub forma unei tufe pitice, cu inaltimea de 15-20 de cm. Frunzele de forma rotunda, culoare verde-oliv, cu nervuri pe partea superioara si purpuriu pe partea inferioara sunt usor pubescente si au marginea dintata. Florile sunt mici, simple si albe. Elementul decorativ este oferit de numerosii stoloni, lungi si subtiri, ce poarta plantute asemanatoare plantei mama.

Ferigi. Nephrolepsis.

Ferigi. Nephrolepsis. Nephrolepsis exaltata este o feriga grandioasa cu frunze foarte divizate, cu tinuta ascendenta, apoi incovoiate si atarnate. Se compune dintr-o nervura centrala pe care sunt inserate foliolele de forme diferite, in functie de varietate. Acestea ating 60-80 de cm, iar foliolele masoara 4-10 cm lungime si 6-10 mm latime. Sunt lanceolate, dintate, adesea dantelate, asemenea unui frunzis penant si lejer.

Cyrtomium

Cyrtomium 	Cyrtomium falcatum este o feriga mai rezistenta la conditiile de vegetatie. Se prezinta sub forma unei tufe, cu un rizom gros, scurt si cu solzi mari. Frunzele imparipenate sunt lungi de 40-60 de cm. Aceasta specie are frunze foarte decupate si ondulate.

Crossandra

Crossandra Este un arbust, care in conditii de camera poate atinge 40-60 de cm. Florile frumos colorate in rosu-portocaliu dau o nota atractiva plantei. Crossandra necesita caldura ( 18-20 de grade Celsius) si lumina intensa, fara insolatie directa in timpul verii. De asemenea necesita o udare abundenta si regulata, si spalare frecventa a frunzelor...

COCOS

COCOS Cocos Weddeliana este un palmier pitic, extrem de elegant prin frunzele sale mari, compuse din foliole foarte inguste, de culoare verde inchis stralucitor pe parte superioara si verde argintiu pe partea inferioara...

Capsicum

Capsicum Ardei iute ornamental. Familia Solanaceae. Aspect arbust Perioada de inflorire-iunie Expunere-multa lumina...

Salata naturista

Salata naturista O excelenta salata care nu trebuie neaparat sa fie mancata cu alt fel de mancare.

Dulceata de piersici

Ingrediente: 1 kg piersici, cintarite dupa ce au fost curatate de coaja

Like in the movies

Like in the movies Ingrediente: 5 cl brandy 1 cl sirop de afine 15 cl tonic Preparare: Puneti gheata...