Demo magazin virtual Publicitate:

pamant pentru cactusi

Combaterea patogenilor prin tratamente cu fungicide

Combaterea patogenilor daunatori plantelor prin tratamente cu fungicide este cea mai cunoscuta si cea mai practicata metoda.

Mangan

Comportamente in cazul anemiei si bulimiei

Comportamente in cazul anemiei si bulimiei Adesea, cei care sufera de anemie sau bulimie au suferit de diverse tulburari in copilarie. Un anemic sau un bulimic poate fi usor recunoscut datorita comportamentului sau.

Lichior de oua, pas cu pas

Retetede preparea a lichiorului de oua se gasesc si in cele mai vechi carti de bucate.

Rulada cu sunca

Rulada cu sunca Ingrediente: 6 oua 300 g sunca 200 ml smintina 100 g faina...

Grdina Botanic din Bucureti

Grdina Botanic din Bucureti Grdina Botanic din Bucureti a fost nfiinat ca instituie n anul 1860, pe lng Facultatea de Medicin i Farmacie, de ctre doctorul Carol Davila. Ocupa o suprafa relativ mic (7 ha), localizat n partea stng a oselei Cotroceni. Amenajarea adecvat a acestui spaiu, ca baz didactic i de cercetare, a fost realizat sub conducerea priceputului botanist Ulrich Hoffmann, ca prim director al acestei instituii.

Cancerul bacterian al viei

Boala este produsa de bacteria Agrobacterium imefaciens care traieste in sol si patrunde in tesuturi, prin rani. Se manifesta pe elemetele lemnoase ale butucului...

Putregaiul cenusiu al strugurilor

Boala este provocata de ciuperca Botrytis fuckeliana si poate ataca frunzele, lastarii tineri, dar cel mai frecvent si mai puternic boabele mature...

Gogosari in otet

Ingrediente: 1 l otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean

Conserva de spanac

Ingrediente: spanac, aspirina. Preparare: Spanacul se spala bine. Frunzele

Ardei capia in otet

Ingrediente: 2 kg ardei capia, 1/2 l otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar

Peltea de gutui

Ingrediente: 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 l zeama in care au fiert gutuile

Pasta de gutui

Ingrediente: Fructe fierte ramase de la peltea, pentru 1 kg fructe, cite 1 kg zahar

Dulceata de prune coapte

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg prune curatate de coaja si simburi

Dulceata de struguri

Ingrediente: 1 kg struguri, cintariti dupa ce au fost curatati de coaja si seminte

Marmelada de caise

Ingrediente: 10 kg caise, 5 kg zahar. Preparare: Caisele bine coapte