Demo magazin virtual Publicitate:

pasarile din gradina botanica iasi

Intrebari frecvente legate de ingrijirea bonsaiului

Intrebari frecvente legate de ingrijirea bonsaiului Cat de des trebuie udat bonsaiul? Cat de des trebuie tratata planta cu fertilizator? Cat des trebuie sa stropesc frunzele bonsaiului? De cata lumina directa are nevoie bonsaiul? Cum de este posibila miniaturizarea copacilor? Cum se efectueaza taierile de formare la bonsai?

Rulada cu sunca

Rulada cu sunca Ingrediente: 6 oua 300 g sunca 200 ml smintina 100 g faina...

Conserva de spanac

Ingrediente: spanac, aspirina. Preparare: Spanacul se spala bine. Frunzele

Dulceata de nuci verzi

Ingrediente: 1 1/2 kg nuci verzi (250-300 buc) cu simburii neformati, 1 kg zahar

Macaroane cu pui

Ingrediente: macaroane tuburi 400 g, piept de pui tocat 200 g, mazare 150g

Ramon Oliva

Este un soi de cires cultivat mult la noi in tara. Fructele sunt mijlocii, cordiform-rotunjite, de culoare rosie-inchisa...

Agen 707

Este o selectie clonala a soiului Agen, obtinuta in Franta, relativ recent introdusa si in tara noastra. Pomul este de vigoare mijlocie...

Planta sticla

Planta sticla  Planta suculenta, perena, cu port de arbust, atrage atentia prin trunchiul sau umflat asemeni unei sticle/butelci, capatand din acest motiv si numeroase denumiri amuzante: Planta sticla, Planta butelca.

Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada

Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada Escalivada, o specialitate foarte populara mai ales in Catalonia, unde este adesea primul fel sau garnitura pentru preparatele din carne, este preferata de gurmanzi si nu numai.

Narcissus cyclamenus

Narcissus cyclamenus Denumire populara: narcisa cyclamenus. Familie: Amaryllidaceae. Narcissus cyclamineus are cate o floare pe fiecare tulpina, intoarsa la un unghi perfect, cu petalele intoarse in partea opusa corolei (se aseamana cu cyclamenul...

Dulceata de gogonele

Ingrediente: 1 kg patlagele verzi, 3-4 picaturi colorant verde vegetal

Spuma de caise

Ingrediente 3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos