Demo magazin virtual Publicitate:

paste cu carne

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Dulceata din coaja de portocale

Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Renclod Althan

Pomul este destul de viguros si rodeste pe buchete de mai si ramuri mijlocii. Fructele sunt mari sau foarte mari, sferice, putin turtite la capete...

Garoafa - Dianthus Caryophyllus

Garoafa - Dianthus Caryophyllus Denumire populara: garoafa, garoafa de gradina. Familie: Caryophyllaceae. Garoafele sunt un gen de plante mereu verzi, formand un grup care infloreste anual, de doua ori pe an sau in continuu. Garoafele si garofitele au frunze ascutite...

Cosmolito

Cosmolito Ingredientele se amesteca bine intr-un pahar, dupa care se toarna intr-un pahar de martini. Se decoreaza cu o felie de lime. afine

Nana

Pomul este de vigoare redusa, iar fructele sunt mijlocii spre mari, sferice. Pielita este de culoare rosu-inchis, iar pulpa este rosie-roz...

Tivoli

Pomul este de vigoare mijlocie sau supramijlocie si formeaza o coroana globuloasa. Fructele sunt mici sau mijlocii, globuloase...

Golden Delicious

Golden Delicious Savoarea merelor Golden Delicious este exceptionala si se pastreaza mult timp. Textura fina, coaja verde-galbuie ascund un interior crocant, dulce si zemos. Unii oameni considera ca soiul Golden Delicious este...

Salata chinezeasca

Salata chinezeasca Ingrediente: 230 g paste 3 linguri sos de soia 2 linguri otet de orez...

Inghetata irlandeza

Inghetata irlandeza Ingrediente: 4 galbenusuri 3/4 cana zahar 3/4 cana lapte...

Paste cu prosciutto

Paste cu prosciutto Ingrediente: 230 g pasta in forma de fundite 2 linguri ulei de masline

Godmother

Godmother Ingrediente: 4,5 cl vodca 2,3 cl amaretto Preparare: Toate ingredientele se toarna direct in pahar