Demo magazin virtual Publicitate:

patlagele verzi

Blat de pizza

Ingrediente: 500g faina, 20 g drojdie, putina sare, 1 ou, 2-3 linguri ulei

Gogosari cu varza alba

Ingrediente: 1 sau 1,5 kg ardei grasi mai mici (20-25 bucati la 1 kg)

Dulceata de piersici

Ingrediente: 1 kg piersici, cintarite dupa ce au fost curatate de coaja

Dulceata din coaja de portocale

Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar

Dulceata de struguri

Ingrediente: 1 kg struguri, cintariti dupa ce au fost curatati de coaja si seminte

Dulceata de fragi

Ingrediente: 1 kg fructe (fragi, zmeura, mure), 1 kg zahar, o lamiie

Pui la cuptor

Ingrediente: 1 pui de 1 - 1 1/2 kg. Preparare: Daca se frige intreg

Friptura de miel la cuptor

Ingrediente: carne de miel, piper, boia dulce de ardei, untdelemn

Coltunasi cu branza

Ingrediente: Aluat: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml ulei. Umplutura

Bavarezi cu ciocolata

Ingrediente: 250 ml lapte, 1 plic vanilie, 120 g ciocolata sau 2 linguri cacao

Iepure cu masline

Ingrediente: 1 Kg de carne, 100 g ceapa, 100 ml de untdelemn

Spirale cu ciuperci

Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri

Ciorba de fasole verde

Ingrediente: morcov, patrunjel, o ceapa mijlocie, 1/2 kg fasole verde

Ciorba de cartofi

Ingrediente: 500-600 g cartofi, morcov, patrunjel, telina, 1 ceapa

Calendar pentru ingrijirea florilor

se incepe inmultirea pe cale vegetativa (prin butasi) a unor plante de apartament: saintpaulia, coleus, colocasia, monstera; se seamana samburii de curmale (palmierul Phoenix); periodic, frunzele mari ale plantelor de apartament...