Demo magazin virtual Publicitate:

pepenele rosu in dieta

Ardei chilli, istorie si proprietati

Ardei chilli, istorie si proprietati Capsaicina, substanta care ofera iuteala ardeilor, impreuna cu alte substante, formeaza un anestezic foarte eficace. Acesta afecteaza doar celulele nervoase sensibile la durere si le opreste sa transmita semnale catre creier.

Jeleu de levantica

Jeleu de levantica Iata o reteta ce va surprinde cu siguranta. Acesta se poate servi cu inghetata, budinca sau crema. Dar la fel de bine il puteti servi si langa carne, in special de miel.

Acidul pantotenic sau vitamina B5

Acidul pantotenic sau vitamina B5 Acidul pantotenic a fost numit astfel dupa cuvantul grec ''pantoten'', ce semnifica ''peste tot''. In natura, acest acid este omniprezent. In grupa vitaminelor solubile in apa si sintetizate de plantele verzi si multe alte microorganisme, vitamina B5 este cea care ajunge in tesuturile animalelor ce le consuma, mai ales in ficat si oua.

Iod

Iodul joaca un rol important in buna functionare a glandei tiroide, un organ situat la nivelul gatului, care regleaza secretia catorva hormoni...

Cura cu apa fiarta

Aceasta cura are efect dubli : va ajuta sa slabiti si in acelasi timp va dezintoxifica organismul.

Borul ne intareste oasele

Borul ne intareste oasele Acest mineral, care nu este foarte bine cunoscut, este asociat, in special, cu formarea osaturii.

20 de sfaturi pentru slabire

20 de sfaturi pentru slabire Anorexia si bulimia sunt doua boli intalnite in randul oamenilor, pe care acestia nu le constientizeaza, dar care in timp se pot transforma in probleme grave.

Cactusii

Nu numai ca lumina este esentiala pentru a avea un cactus sanatos, dar ea este principala responsabila pentru inflorirea multor specii. In conditii ideale, o anumita specie se va dezvolta foarte bine, dar nu va inflori.

Alcoolismul si vitaminele

Tocanita de ciuperci

Ingrediente: 1kg de ciuperci albe, 1 ardei, o ceapa verde, ulei, sare, piper, faina

Ardei grasi cu rosii

Ingrediente: 0,5 kg ardei, 1kg rosii, 2 cepe medii, ulei, faina, sare, 1-2 oua