Demo magazin virtual Publicitate:

piept de pui la gratar

Bors de dovlecei

Bors de dovlecei - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 2 dovlecei 1 rosie...

Clasificarea alimentelor

Alimentele contin elemente organice : proteine, glucide, si lipide, dar si saruri minarale, vitamine, apa si materii nedigerabile (fibre).

Bame

Bame Folosite mai ales in arta culinara a Europei de Sud - foarte populare in special in tari precum Turcia sau Grecia, unde intra in compozitia unor preparate traditionale - si in Orientul Mijlociu, bamele au inceput sa fie treptat tot mai apreciate de consumatorii din intreaga lume.

Crom

In ciuda prezentei sale mai mult decat discrete, cromul este un element fara de care organismul nu ar exista, pentru ca el este implicat intr-o multime de functii metabolice.

Despre plantele carnivore

V-ati intrebat vreodata de ce sunt atat de putine plante carnivore, in comparatie cu restul vegetatiei - raportul este cam de 1 la 1000, sau chiar mai putin. In ceea ce urmeaza vom trata acest aspect si, in general, despre plantele carnivore.

Salata de mere

Salata de mere Ingrediente: 2 mere rosii, curatate de miez 2 mere verzi, curatate...

Terariu - o lume in miniatura

Terariu - o lume in miniatura Un terariu este, prin definitie, o gradina aflata sub sticla. Aceasta tehnica era foarte populara in perioada victoriana si acum se pare ca incepe sa castige din ce in ce mai mult teren. Astfel se pot recrea tot felul de "peisaje", de la terenuri impadurite, pana la un mini desert sau o jungla tropicala. Mai mult, daca adaugati si animale sau insecte, gradina in miniatura va deveni un vivariu.

Salata de ardei in trei culori

Salata de ardei in trei culori 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 ardei galben...

Mierea si sanatatea

Mierea, indulcitorul natural, este redescoperita sub forma unei noi surse de energie, care ofera si o combinatie unica de beneficii nutritionale.

Budinca de gris

Budinca de gris - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 1 1/2 pahar lapte...

Iepure cu masline

Ingrediente: 1 Kg de carne, 100 g ceapa, 100 ml de untdelemn

Mancare de spanac

Ingrediente: 1 kg spanac, 2 linguri unt, 1 pahar lapte, 5-6 catei usturoi