Demo magazin virtual Publicitate:

plantare mar

Cum se face amenajarea gazonului (peluza)

In afara de gazonul amenajat pe suprafata stadioanelor si aeroporturilor, se poate realiza o suprafata cu iarba si pentru gradini, parcuri, in fata blocurilor, cu scop ornamental. Este necesar ca terenul respectiv sa fie sapat la...

Vodka & cola

Vodka & cola Ingrediente: 5 cl vodka 10 cl cola zahar pudra 1 lamaie...

Mititei la gratar

Ingrediente: 1/2 kg ceafa de porc, 1/4 carne de vitel, 1/4 kg carne de oaie

Spaghete cu tocatura

Ingrediente: 2 cepe, 2 morcovi, 300 g tocatura, 500 ml suc de rosii, 100 ml lapte

Ciorba greceasca

Ingrediente: Maruntaie si carne din spate , cu mai mult os, de la pui

Ciorba de fasole verde

Ingrediente: morcov, patrunjel, o ceapa mijlocie, 1/2 kg fasole verde

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa

Dovlecei cu smintina

Ingrediente: 1,5 kg dovlecei, 500 g sos de smintina, sare. Preparare: Dovleceii

Dovlecei cu rosii

Ingrediente: 2 dovlecei mari sau 4 mici, 2 linguri faina, 1 ou, 2 linguri pesmet

Ciuperci umplute

Ingrediente: 8 ciuperci mari, 2 oua, 2 linguri unt, 1 ceapa, 1 piept pui

Ciuperci cu pilaf

Ingrediente: 1 cana orez, 1 ceapa mijlocie, 300 g ciuperci. Preparare: Orezul

Ciuperci cu maioneza

Ingrediente: 300 gr ciuperci, 4 oua, 400 g ulei, sare, 2 linguri zeama lamaie

Ciulama de ciuperci

Ingrediente: 1/2 kg ciuperci, 2 linguri unt, 25 g faina, 100 ml smintina

Cartofi cu ceapa

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 ceapa, 2 linguri ulei, sare. Preparare: Cartofii se fierb

Budinca de conopida

Ingrediente: 1 kg de conopida, 100 g franzela, 150 ml lapte, 100 g branza telemea

Ardei umpluti cu hribi

Ingrediente: 8 ardei grasi, 3 cepe, 150 g hribi, 100 g orez, 300 g suc de rosii

Ardei grasi cu branza

Ingrediente: 600 g branza de vaci, 200 g unt, 1 legatura marar verde, 15 ardei grasi

Ardei grasi cu rosii

Ingrediente: 0,5 kg ardei, 1kg rosii, 2 cepe medii, ulei, faina, sare, 1-2 oua

Ardei copti cu sos

Ingrediente: 1 kg ardei grasi; sos alb: 80 g unt sau margarina, 60 g faina