Demo magazin virtual Publicitate:

plante fara lumina

Blat de pizza

Ingrediente: 500g faina, 20 g drojdie, putina sare, 1 ou, 2-3 linguri ulei

Dulceata de visine

Ingrediente: 1,3 kg fructe, 1 kg zahar, zeama de la o lamiie (50 ml) sau

Peltea de gutui

Ingrediente: 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 l zeama in care au fiert gutuile

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri

Paste cu carne

Ingrediente: 300g paste, 100g rosii, 100g cascaval, 200g carne taiata marunt

Friptura de iepure

Friptura de iepure Ingrediente: 1 spinare de iepure sau pulpele din spate...

Istoria narcisei

Istoria narcisei Narcisa are un parfum special, foarte puternic, motiv pentru care nici nu este o floare indragita de toata lumea. Acest miros este si motivul pentru care narcisa si-a primit numele - acesta provine de la "narke", cuvant din limba greceasca, care inseamna narcotic, narcoza.

Rapan (la par)

(Venturia pyrina) Pe fructe, in dreptul petelor pafenii care exista pe suprafata, coaja este puternic ingrosata, crapata si deformata...

Paduchele cenusiu...

Paduchele cenusiu al prunului (Hyaloplerus pruni) ataca in prima jumatate a verii frunzele si lastarii de prun si de alte samburoase. In urma atacului...

Priam

Este un soi rezistent la rapan, cu pomi de vigoare mijlocie, sau chiar mica, cu fructificare pe ramuri scurte. Fructele sunt mijlocii...

Madleine cu mere

Madleine cu mere Ingrediente: 1 1/2 cana zahar tos 1/3 cana unt 1 1/3 cana mar ras...