Demo magazin virtual Publicitate:

plantele de apartament

Salata de castraveti

Salata de castraveti Ingrediente: 250 gr castraveti 1 lingura ulei 1 lingura otet...

Black jack

Black jack Ingrediente: 6 cl scotch 3 cl suc de lamaie 4,5 cl kahlua 3 cl triple sec

Viermele merelor

Denumire stiintifica: Cydia pomonella. Ataca fructele de mar si mai putin pe cele de par, gutui, cais, piersic si nuc. Fructele atacate prezinta gauri pline cu resturi de hrana si materii fecale ale daunatorului. Aceste fructe raman pipernicite...

Umberto

Pomul de vigoare mijlocie, formeaza o coroana globuloasa, deasa. Fructele sunt mari, ovoidale, cu pielita groasa, galbena-aurie...

Ingrijire plante de apartament. Abutilon.

Ingrijire plante de apartament. Abutilon. Abutilon este un arbust cu frunze persistente, asemanatoare frunzelor de artar, panasate cu galben pe un fond verde, sustinute de lastari ce se arcuiesc elegant. Florile sunt mari, pendente, campanulate, de culoare alba, rosie, violeta...

Tort de mere

Tort de mere Ingrediente: 1 kg mere Blat: 5 oua, 1 cana zahar, 1 cana faina, 1 ceasca ulei, coaja de lamaie.

Fructe exotice - Litchi

Fructe exotice - Litchi Orice zona geografica cuprinde fructe specifice, fiecare avand un rol benefic pentru organism. Sunt nutritionisti care sustin ca cele mai sanatoase fructe, legume pentru organism sunt cele specifice arealului geografic in care te afli.

Mici sfaturi pentru o gradina bine organizata

Mici sfaturi pentru o gradina bine organizata De abia incepe vara si sunt destule lucruri de facut intr-o gradina.

Celulita

Celulita reprezinta acel aspectul neplacut al pielii ("coaja de portocala") datorat stratului de grasime subcutanat.

Paianjenul rosu al vitei

Tetranychus urticae sau Tetranychus altheae este raspindit in toate podgoriile din tara noastra. Ataca frunzele pe fata inferioara, unde tese un paienjenis fin...

Dulceata de struguri

Ingrediente: 1 kg struguri, cintariti dupa ce au fost curatati de coaja si seminte

Marmelada de caise

Ingrediente: 10 kg caise, 5 kg zahar. Preparare: Caisele bine coapte

Crema de vin

Ingrediente: 150 ml. vin alb, 200 g. zahar, 5 galbenusuri, esenta de vanilie