Demo magazin virtual Publicitate:

pomii fructiferi

Supa de cartofi

Supa de cartofi Ingrediente: 1 l apa 4 cartofi 1/2 morcov 1/2 patrunjel...

Strelitzia reginae

Strelitzia reginae Strelitzia reginae este una din cele mai cunoscute plante din intreaga lume. Forma unica a florilor e asemanatoare cu capul unei pasari...

Grãdina Botanicã a Complexului Muzeal de ªtiinþe ale Naturii din Galaþi

În 1990 directorul Muzeului de ªtiinþe Naturale din acea perioadã, sugereazã Consiliului Judeþean ºi apoi Ministerului Culturii fondarea unei noi instituþii muzeale cu o structurã complexã care sã fie adecvatã, prin diversitatea patrimoniului, a modalitãþilor de expunere, necesitãþilor ºi argumentelor pentru a face publicul sã conºtientizeze importanþa conservãrii naturii prin informare ºi cunoaºtere.

Firefly

Firefly Ingrediente: 6 cl vodka 11 cl suc de grapefruit 3 cl grenadine...

Testarea simpla a pamantului de gradina

Testarea simpla a pamantului de gradina Exista trei tipuri de baza cand vine vorba de pamantul din gradina si acestea sunt: pamant argilos; pamant lutos; pamant nisipos. Dar cum se face testarea pamantului? Desi exista multe metode sofisticate de testare a calitatii pamantului...

Magnolia

Magnolia Familie: Magnoliaceae. Ingrijirea magnoliei este realtiv simpla. Odata ce pomul a prins radacini in locul in care a fost plantat, nu mai are nevoie decat de ingrijiri minime. Una din cheile succesului cand vine vorba de magnolie, este sa...

Honey Dove

Honey Dove Ingrediente: 9 cl coniac 2 linguri miere

Grãdina Botanicã Macea a Universitãþii de Vest Vasile Goldiº

Obiectiv de patrimoniu natural, obiectiv ºtiinþific dar ºi cultural, Parcul dendrologic ºi ulterior Grãdina Botanicã Universitarã Macea are o istorie de peste 250 de ani. Întinsã pe o suprafaþã de 20,5 ha, cuprinzând peste 2.000 unitãþi taxonomice, plantele lemnoase cât ºi o bogatã colecþie de plante erbacee, Grãdina Botanicã este organizatã pe sectoare.

Ceaiuri pentru gastrita hiperacida

Ceaiuri pentru gastrita hiperacida Se recomanda plante cu principii active slab alcaline, antiinflamatoare, cicatrizante si calmante. Infuziile si decocturile se beau, de obicei, neindulcite si de preferat intre mese. Pentru forme incipiente de gastrite hiperacide: Flori de salcam...

Gradina Botanica a Institutului de Cercetari Biologice, Jibou

Gradina Botanica a Institutului de Cercetari Biologice, Jibou Grãdina Botanicã din Jibou a fost înfiinþatã în 1968 ca bazã didacticã. Grãdina ocupã o suprafaþã de 24 ha pe vestigiile unui vechi parc de agrement din preajma castelului medieval, fostã reºedinþã nobiliarã a familiei Wesselényi.

Macaroane cu parizer

Ingrediente: macaroane 500 g, morcovi 250 g, telina 200 g, mazare (conserva) 300 g

Lasagne la cuptor

Ingrediente: 200 g aluat de taitei, unt pentru uns tava, 200 g de carne tocata de vita

Ciorba de oaie

Ingrediente: 1/2 carne de berbec sau de oaie fara grasime, morcov

Ciorba de miel (1)

Ingrediente: 1/2 carne de miel, cca 300 g frunze de macris

Fasole verde

Ingrediente: 800 g fasole verde, 1 ardei capia rosu, 2 ardei verzi, 1 ceapa potrivita

Dovlecei cu rosii

Ingrediente: 2 dovlecei mari sau 4 mici, 2 linguri faina, 1 ou, 2 linguri pesmet

Ciuperci cu maioneza

Ingrediente: 300 gr ciuperci, 4 oua, 400 g ulei, sare, 2 linguri zeama lamaie

Cartofi cu ceapa

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 ceapa, 2 linguri ulei, sare. Preparare: Cartofii se fierb

  • Pagina 1 din 3
  • 2
  • 3