poze calculi renali
Sarea iodata
Iodul este un micro-element nutritiv, ca si fierul, calciul sau fosoforul, care este indispensabil organismului uman.
Azalee
Delicatele azalee (rhododendron) sunt plante care impodobesc in special spatiile semiumbrite si racoroase.
Southland
La noi in tara este un soi de piersic foarte raspandit. Fructele sunt mari, sferice, cu pielita galben-oranj, acoperita cu rosu pe 3/4 din suprafata...
Inlocuirea alimentelor concentrate si hipercalorice

Sucurile de fructe si legume avand valoare energetica redusa, pot inlocui alimentele concentrate si hipercalorice, reducand astfel substantial nivelul energetic al ratiei alimentare, fara a diminua insa volumul mesei.
Culoarea alimentelor
Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.
Dionaea

Dionaea mai poarta denumirea de "plesnitoarea lui Venus". Aceasta este o planta carnivora cu capcana care creste in mlastinile din padurile Americii de Nord si Sud.
Trei moduri de a decora jardinierele

Create astfel incat sa lase apa sa se scurga din pamant dar fara sa ude zidaria casei, jardinierele pe care le vom prezenta in acest material sunt facute dintr-un ghiveci din material plastic asezat intr-o rama de lemn.
Van

Polinator: da, are nevoie
Expunere: plin soare
Tip: cires de dimensiuni standard
Perioada de inflorire: la sfarsitul lunii aprilie
Caracteristici: gust dulce...
Selectarea plantelor perene

Termenul "peren" este folosit in mod obisnuit de gradinari pentru a desemna plantele erbacee cu flori care cresc si infloresc mai multi ani - plante perene. Unele plante perene traiesc mai putin, numai 3-4 ani.
Compot de portocale si afine

Ingrediente:
3/4 cana apa
1 portocala mare...
Lamaia

Desi rareori sunt mancate separat, lamaile au un rol foarte important in aroma multor preparate alimentare... cu siguranta ati mancat peste cu lamaie, v-ati baut ceaiul cu o felie de lamaie, sau ati adaugat in aluatul de prajitura coaja rasa de lamaie.
Prajitura Surpriza

Ingrediente:
270 g faina
2 lingurite praf de copt (1 plic)
150 g unt, la temp. camerei
300 g zahar
4 oua
375 ml iaurt simplu sau lapte acrit
1 1/2 lingurite esenta de vanilie