Demo magazin virtual Publicitate:

practic magazin

Efectele nocive ale zaharului rafinat

Diabetul este pe primul loc nu numai pentru ca este foarte raspandit, dar si pentru ca este cel mai periculos.

Lichior de oua, pas cu pas

Retetede preparea a lichiorului de oua se gasesc si in cele mai vechi carti de bucate.

Psihoterapie. Emotiile in atentia tuturor.

Psihoterapie. Emotiile in atentia tuturor. Chiar daca am vrea, nu am putea niciodata sa ne dezicem de emotiile noestre.

Aranjamente pentru toamna 2006

Daca va place sa aveti casa decorata cu diferite aranjamente florale, fructe, frunze, etc., dar nu aveti timp sa le cumparati gata facute sau pur si simplu nu ati gasit in magazine ceea ce doriti, acordati putina atentie acestui articol. Veti gasi o gramada de idei din care sa va inspirati.

Bermuda rose

Bermuda rose Ingrediente: 6 cl gin 3 cl brandy de caise 1 lingurita grenadine...

Hortensia

Hortensia Denumire stiintifica: Hydragea spp. Familie: Saxifrage. Origine: Japonia. Hortensia (Hydragea) este pentru vara asa cum este liliacul pentru primavara. Hortensia incepe sa infloreasca la inceputul verii si continua pana toamna tarziu...

Grdina Botanic "Alexandru Borza" a Universitii "Babe-Bolyai" Cluj-Napoca

Grdina Botanic este o instituie ce aparine Universitii Babe-Bolyai i a fost fondat n 1920 de prof. Alexandru Borza. Se ntinde pe o suprafa de peste 140.000 mp, solul su fiind adecvat pentru creterea plantelor din toat lumea. Colecia sa const n 10.000 de taxoni cultivai n sere sau n sectoarele exterioare ale grdinii.

Grdina Botanic din Bucureti

Grdina Botanic din Bucureti Grdina Botanic din Bucureti a fost nfiinat ca instituie n anul 1860, pe lng Facultatea de Medicin i Farmacie, de ctre doctorul Carol Davila. Ocupa o suprafa relativ mic (7 ha), localizat n partea stng a oselei Cotroceni. Amenajarea adecvat a acestui spaiu, ca baz didactic i de cercetare, a fost realizat sub conducerea priceputului botanist Ulrich Hoffmann, ca prim director al acestei instituii.

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Dulceata din coaja de portocale

Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar

Dulceata de fragi

Ingrediente: 1 kg fructe (fragi, zmeura, mure), 1 kg zahar, o lamiie

Spuma de caise

Ingrediente 3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos

Crema de mere

Ingrediente: 750 g mere ionatane, 1/2 batoane de vanilie, 3-4 foi gelatina

Carne de vanat in aspic

Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa

Blimey

Blimey Ingrediente: 6 cl scotch 3 cl suc de lime 1/2 lingurita zahar superfin...

Armonia

Fructele sunt mari, cordiform-rotunjite, avand culoarea de fond galben-cerata, iar cea suprapusa rosie-aprins, care cuprinde la maturitate...

Nectarina rosie

Pomul este viguros si rodeste aproape numai pe buchete de mai. Fructele sunt mari sau foarte mari, sferice, putin turtite. Pielita are culoarea verzuie...

Goldbar

Goldbar Polinator: da, are nevoie Expunere: plin soare Tip: cais semi-pitic Perioada de inflorire: inceputul lunii aprilie Caracteristici: gust dulce...

Supa de rosii cu carne

Supa de rosii cu carne Ingrediente: carne cu mult os de pui, morcov, patrunjel, ceapa...