Demo magazin virtual Publicitate:

practic in casa si gradina

Erinoza vitei de vie

Erinoza vitei de vie sau basicarea este o consecinta a atacului produs de un paianjen microscopic Eriophyes vitis. Primavara, paianjenii ies din locurile de...

Dulceata de struguri

Ingrediente: 1 kg struguri, cintariti dupa ce au fost curatati de coaja si seminte

Ciocolata de casa

Ingrediente: 150 g unt, 250 g lapte praf, 100 g cacao, 500 g zahar

Descoperirea celor mai batrani arbori din lume

Descoperirea celor mai batrani arbori din lume De sute de ani, brazii (Pinus longaeva & aristata) au crescut pe varfurile muntilor arizi din Marele Bazin, situat din Colorado pana in California, in Statele Unite ale Americii, indurand conditii extreme si adaptandu-se tacut la mediul inconjurator...

Wagener premiat

Pomul este de vigoare slaba, rodeste pe ramuri scurte. Fructele foarte variate ca marime chiar pe acelasi pom, au forma turtita...

Agen 707

Este o selectie clonala a soiului Agen, obtinuta in Franta, relativ recent introdusa si in tara noastra. Pomul este de vigoare mijlocie...

Intrebari frecvente legate de ingrijirea bonsaiului

Intrebari frecvente legate de ingrijirea bonsaiului Cat de des trebuie udat bonsaiul? Cat de des trebuie tratata planta cu fertilizator? Cat des trebuie sa stropesc frunzele bonsaiului? De cata lumina directa are nevoie bonsaiul? Cum de este posibila miniaturizarea copacilor? Cum se efectueaza taierile de formare la bonsai?

Prajitura Ziua si Noaptea

Prajitura Ziua si Noaptea - reteta de post - Ingrediente: 12 linguri de ulei 14 linguri de zahar 14 linguri de apa

Simptome si cauze ale imbolnavirii plantelor

Simptome si cauze ale imbolnavirii plantelor Udarea incorecta sau deficitara, schimbarile bruste de mediu, curentii de aer, netratarea cu o substanta fertilizatoare, atacul insectelor sau al bolilor pot cauza probleme diferitelor specii de plante de apartament.

Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada

Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada Escalivada, o specialitate foarte populara mai ales in Catalonia, unde este adesea primul fel sau garnitura pentru preparatele din carne, este preferata de gurmanzi si nu numai.

Tomatillo

Tomatillo Din aceeasi familie cu rosia, ramane in topul popularitatii in special in Mexic, fiind exportat in intreaga lume, foarte apreciat de cei care prefera arta culinara mexicana sau pur si simplu un gust mai aparte.