Demo magazin virtual Publicitate:

preparare cafea

Militati impotriva incalzirii globale

Ia parte la cea mai mare mobilizare a cetatenilor impotriva Schimbarii Climei! Alianta pentru Planeta (grupare a asociatiilor de protectie a mediului) lanseaza un indemn catre toti cetatenii, 5 minute de pauza pentru planeta: stingeti cu totii luminile pe 1 februarie 2007 intre 19:55 - 20:00...

Cum sa gatim inteligent

Cum sa gatim inteligent Va prezentam in continuare 9 moduri de a taia, praji sau fierbe mai bine si mai inteligent carnea si legumele, astfel incat acestea sa nu isi piarda substantele nutritive si vitaminele.

Siropurile naturiste binefacatoare

Siropurile naturiste binefacatoare Siropurile din plante reprezinta remedii naturiste la care apelam atunci cand avem nevoie, acestea aducandu-ne beneficii nenumarate in ceea ce priveste sanatatea organismului nostru.

Sucul de ridichi negre si rosii

Sucul de ridichi negre si rosii Sucul obtinut din ambele tipuri de ridichi are un miros destul de greu de suportat, din cauza unor substante sulfuroase care se disperseaza in timpul prepararii acestui suc.

Proprieteti ale legumelor si fructelor

Proprieteti ale legumelor si fructelor Pe langa faptul ca sunt foarte hranitoare si sanatoase, legumele si fructele au o serie de proprietati care nu sunt cunoscute de toti.

Plante aromatice

Plante aromatice Se mai pot numi mirodeniile lumii europene, sunt ieftine si la indemana oricarei gospodine. Cresc fara pretentii in gradina si ghivece; cu doua-trei pliculete de seminte aveti verdeturi proaspete tot anul. Iar unele dintre ele se inscriu si in categoria plantelor medicinale, fiind folosite si in medicina naturista.

Culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.

Salata italieneasca

Salata italieneasca Ingradiente: 1 salata verde, 1 ceapa rosie taiata solzi...

Cura cu oua de prepelita

Ouale se administreaza dimineata, in loc de cafea (la care trebuie sa renuntati in timpul tratamentului, pentru acel moment al zilei), inainte de micul dejun.

Cadourile, intr-o cu totul alta prezentare

Cadourile, intr-o cu totul alta prezentare Daca v-ati plictisit de vechea si obisnuita hartie de impachetat cadourile de Craciun (si nu numai), va oferim in continuare cateva idei despre cum sa ambalati cadourile intr-un mod cu totul deosebit...

Supa crema

Supa crema 3/4 litru de apa sau lapte, 1 ceapa tocata, putin usturoi (tocat...

Aranjamente de Craciun

Aranjamente de Craciun Poti pune acest aranjament pe masa de Craciun. Pune pamant intr-un bol, infige apoi crengute de brad si impodobeste-le.

Acidul folic sau vitamina B9

Acidul folic sau vitamina B9 Necesitatile corpului nostru sunt pe deplin satisfacute printr-o alimentatie echilibrata: legume verzi, sparanghel, spanac, varza, ca si porumb, morcov, fasole verde, caise, banane, portocale, mazare.

Magneziu

Acest mineral, cu un aport vital in numeroase functii metabolice, este prezent cu preponderenta in tesutul osos, dar se gaseste si in muschi, inima...

Fosfor

Acest element chimic, care se gaseste in anumite alimente, este absorbit in intestin si se raspandeste in organism sub forma de fosfat.

Fluor

Fluorul este o substanta simpla care intra in compozitia tesuturilor dure ale organismului (cartilaje, oase, dinti) si a fluorurii de sodiu.

Cura cu apa fiarta

Aceasta cura are efect dubli : va ajuta sa slabiti si in acelasi timp va dezintoxifica organismul.

Borul ne intareste oasele

Borul ne intareste oasele Acest mineral, care nu este foarte bine cunoscut, este asociat, in special, cu formarea osaturii.

Sucurile de fructe

Sucurile de fructe Sucurile de fructe reprezinta un mod sanatos de hranire, despre care multi nu stiu mai nimic, considerand sucurile doar bauturi delicioase.