producerea vinului
Bonsai

Udarea reprezinta cheia succesului in arta cresterii bonsailor. Lipsa udarii sau mentinerea lor un timp prea indelungat intr-un mediu cu umiditate scazuta dauneaza foarte mult.
Aranjamente pentru toamna 2006
Daca va place sa aveti casa decorata cu diferite aranjamente florale, fructe, frunze, etc., dar nu aveti timp sa le cumparati gata facute sau pur si simplu nu ati gasit in magazine ceea ce doriti, acordati putina atentie acestui articol. Veti gasi o gramada de idei din care sa va inspirati.
Prajitura cu mere americana

Ingrediente: faina, zahar, margarina, nuci pisate, scortisoara, bicarbonat, sare, smantana, esenta de vanilie, ou, mere taiate bucatele...
Sucuri de legume

Exista diverse sucuri de legume care au numeroase proprietati.
Salata italieneasca

Ingradiente:
1 salata verde,
1 ceapa rosie taiata solzi...
Inlocuitorii naturali ai zaharului
Fructele proaspete, care contin o proportie ideala a diferitelor tipuri de zaharuri pot inlocui cu succes zaharul.
Gulii umplute

Acest fel de mancare este foarte gustos si extrem de sanatos pentru cei care au probleme cu stomacul.
Cura cu grau incoltit
Pentru a observa primele efecte ale consumarii graului incoltit este necesara trecerea a 3 sau chiar 4 saptamani. Stabilizarea efectelor apare, insa, dupa 2-3 luni si 6-12 luni in cazul persoanelor care sufera de afectiuni grave.
Fertilizarea terenurilor

Fertilizarea terenului este bine sa se faca folosind numai ingrasaminte organice, deoarece este mai sanatos atat pentru dumneavoastra, cat si pentru clientii amatori de legume proaspete, care vor aprecia foarte mult acest lucru.
Cultura tomatelor
Tomatele ocupa primul loc printre culturile ce se practica in solarii si chiar in rasadnite.
In felul acesta se pot obtine productii mai timpurii cu 2 - 3 saptamani, comparativ cu cultura timpurie in camp deschis.
Amplasarea si udarea plantelor
Plantelor naturale nu le este cu totul indiferent locul in care sunt amplasate intr-o camera. Temperatura optima pentru acestea este de 18 -20°C, temperatura pe care trebuie sa o adaptati in functie de specie.
Daunatorii plantelor
Paduchele lanos (Pseudococcus sp.) , Paduchele testos (Lecanium sp., Diaphes sp., Saisseia sp.) , Afidele ( Aphis sp., Myzus sp.) sau paduchii (pot fi si verzi, negrii, galbeni sau cenusii), Musculita alba (Trialeurodes vaporariorum) , Tripsul (Thrips sp, Thaeniothrips sp.) , Acarieni (Tetranychus, Rhizoglyphus, Tarsonemus) - acestia sunt doar cativa dintre plantele daunatoare ale pantelor.