Demo magazin virtual Publicitate:

reconstructia ecologica

Chrysanthemum

Chrysanthemum Denumire populara: crizantema, margareta. Origine: China sau Japonia. Genul cuprinde plante anuale, bianuale, perene, cu flori in forma de rozeta, de diferite forme, culori si dimensiuni. Exista numeroase specii si varietati de... crizanteme.

Fructe exotice - Cherimoya

Fructe exotice - Cherimoya Cherimoya este unul dintre fructele exotice vulnerabile la transport, motiv ce determina un export mai scazut.

Fursecuri de post

Fursecuri de post Ingrediente: 150 g margarina 2 linguri cu miere...

Mazare cu ciuperci

Mazare cu ciuperci Ingrediente: 1/4 kg orez 1/2 kg mazare verde 1 galbenus...

Cariul scoartei

(Rugulorcolytus rugulosus) Daunatorii in stare adulta sapa galerii intre scoarta si lemn, in care depun ouale. Aceste galerii sunt scurte...

Stella

Stella Polinator: nu are nevoie Expunere: plin soare Tip: cires de dimensiuni standard Perioada de inflorire: N/A Caracteristici: gust dulce...

Bacardi

Bacardi Ingrediente: 6 cl bacardi alb 3 cl suc de lime 1 lingurita grenadine

Principii in design-ul si amenajarea gradinii

Principii in design-ul si amenajarea gradinii Locul trebuie conceput ca o unitate. Peluza poate fi considerata panza tabloului, casa sau orice alt punct proeminent este figura centrala, iar plantarea florilor completeaza compozitia si adauga culoare.

Carnati moldovenesti

Carnati moldovenesti Ingrediente: 500 g carne de porc 500 g carne de minzat condimente

Pomi fructiferi. Lucrari de taiere.

Pomi fructiferi. Lucrari de taiere. Nu toate anotimpurile anului sunt propice taierilor. Restrictiile tin atat de parametrii climatici specifici fiecarui anotimp, cat si de faza de dezvoltare vegetala a plantelor intr-un moment dat. In general, se vorbeste se taierile de iarna (in uscat) si de taierile de vara (in verde).

Negresa cu glazura

Negresa cu glazura Ingrediente: 113 g unt 1/4 cana cacao

  • Pagina 1 din 1