Demo magazin virtual Publicitate:

regim alimentar an melanom

Levantica in bucatarie

Levantica in bucatarie Levantica este o planta aromatica excelenta folosita tot mai des in bucatarie. Frunzele si florile acestei plante pot fi folosite atat proaspete cat si uscate. Puteti sa asezati levantica in zahar si dupa cateva saptamani sa folositi acest tip de zahar aromat pentru diverse retete de prajituri, briose si sufleuri.

5 sfaturi pentru o gradina perfecta

5 sfaturi pentru o gradina perfecta Oricine doreste o gradina frumoasa si usor de intretinut. Pentru a nu vi se parea epuizant fizic sau sa constituie un adevarat soc pentru plante, obisnuiti-va sa faceti cateva lucruri simple, dar periodice pentru gradina dumneavoastra.

Ingrijirea vitei de vie in al 2-lea an de la plantare

Ingrijirea vitei de vie in al 2-lea an de la plantare Se aplica aceleasi lucrari ca in anul I, la care se adauga dezmusuroitul, taierea de formare si instalarea mijloacelor de sustinere. Dezmusuroitul vitelor se face cind temperatura aerului se prevede a nu mai scadea sub minus 6-8 grade C...

Conserve pentru placinta

Ingrediente: Prune brumarii de toama, cirese sau visine, zahar (100 g la 1 kg fructe)

Compot de prune

Ingrediente: 5 kg prune, 1 kg zahar, 3 l apa, 2 cuisoare, o lingurita rasa de scotisoara

Ciorba de miel (1)

Ingrediente: 1/2 carne de miel, cca 300 g frunze de macris

Ciorba de loboda

Ingrediente: 1/2 kg loboda, 1/2 l bors, zeama sau sare de lamiie

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa

Bling Bling

Bling Bling Ingrediente: 35 ml tequila 35 ml suc de grapefruit bere de ghimbir...

Romus 1

Pomul este de vigoare mica si rodeste pe ramuri scurte. Prezinta rezistenta mare la rapan. Fructele sunt mijlocii, sferice, usor asimetrice...