reteta piept de porc
Bors de dovlecei

- reteta pentru afectiunile ficatului -
Ingrediente:
2 dovlecei
1 rosie...
Gradina ta Rustica

Orice gradina simpla poate deveni una rustica, de vis.
Bolile plantelor

Exista doua tipuri de agenti capabili sa cauzeze boli la plante: abiotici si biotici, adica factori fara viata si factori vii. In mediul natural, nu este neobisnuit ca plantele sa fie afectate atat de factori biotici, cat si abiotici si este greu de stabilit care a intervenit in primul rand.
Budinca de gris

- reteta pentru afectiunile ficatului -
Ingrediente:
1 1/2 pahar lapte...
Putregaiul cenusiu al strugurilor
Boala este provocata de ciuperca Botrytis fuckeliana si poate ataca frunzele, lastarii tineri, dar cel mai frecvent si mai puternic boabele mature...
Proceduri in terapia cu namol

Terapia cu namol este eficienta in foarte multe afectiuni.
Siropurile naturiste binefacatoare

Siropurile din plante reprezinta remedii naturiste la care apelam atunci cand avem nevoie, acestea aducandu-ne beneficii nenumarate in ceea ce priveste sanatatea organismului nostru.
Miracolul numit miere

Mierea este cunoscuta si folosita din vremuri stravechi ca avand proprietati benefice asupra sanatatii, deoarece este un aliment ce contine elemente nutritionale de care organismul are nevoie pentru dezvoltare si refacere.
Clasificarea alimentelor
Alimentele contin elemente organice : proteine, glucide, si lipide, dar si saruri minarale, vitamine, apa si materii nedigerabile (fibre).
Utricularia vulgaris

Utricularia vulgaris este una dintre cele mai cunoscute plante carnivore cu urna, care se gaseste si la noi in tara.
Crom
In ciuda prezentei sale mai mult decat discrete, cromul este un element fara de care organismul nu ar exista, pentru ca el este implicat intr-o multime de functii metabolice.
Salata de mere

Ingrediente:
2 mere rosii, curatate de miez
2 mere verzi, curatate...
Grãdina Botanicã Macea a Universitãþii de Vest Vasile Goldiº
Obiectiv de patrimoniu natural, obiectiv ºtiinþific dar ºi cultural, Parcul dendrologic ºi ulterior Grãdina Botanicã Universitarã Macea are o istorie de peste 250 de ani. Întinsã pe o suprafaþã de 20,5 ha, cuprinzând peste 2.000 unitãþi taxonomice, plantele lemnoase cât ºi o bogatã colecþie de plante erbacee, Grãdina Botanicã este organizatã pe sectoare.