Demo magazin virtual Publicitate:

retete culinare pentru ghimbir

Cultivarea rosiilor in sera

Cultivarea rosiilor in sera Intr-un an, in sera se pot obtine 1-2 recolte de rosii. Data de plantare, transplantare si recoltare variaza de la o zona la alta. Soiurile de rosii incep sa se coaca la cel mult 100 de zile de la plantare.

Supa de ciuperci

Supa de ciuperci Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete 500 g oase de supa...

Mirodenii si plante medicinale

Mirodenii si plante medicinale Trebuie sa facem deosebire intre mirodeniile proaspete si cele uscate. Daca este posibil, este bine sa consumam mereu din cele proaspete. Sunt o serie de mirodenii si plante medicinale care pot fi cultivate si in gradina...

Puricii de plante

Puricii de plante Exista multe tipuri de astfel de purici, printre care si cei numiti puricii rosii ai plantelor. Ei sunt insecte foarte mici, care traiesc in colonii dense pe partea inferioara a frunzelor, sugand seva plantei...

Ce flori oferim la diferite ocazii...

Ce flori oferim la diferite ocazii... Sunt multe ocazii cand florile sunt nelipsite din viata noastra. De asemenea, ele sunt si daruri gingase pe care le oferim celor dragi cu ocazia diferitelor evenimente familiale....

Masuri de prevenire a bolilor de piele, par, unghii

Masuri de prevenire a bolilor de piele, par, unghii Pentru prevenirea acestor boli, trebuie ca toate organele sa functioneze perfect, sistemul sa fie in echilibru, alimentatia sa fie variata si sa corespunda consumului de energie. Regimul alimentar are o mare importanta...

Highland Fling

Highland Fling Ingrediente: 3 cl espresso 3 cl scotch whisky 3 cl cream 6 cl lapte condensat Preparare: Laptele condensat de toarna intr-o cana incalzita

Aranjamentele de toamna

Aranjamentele de toamna Vara este un lucru obisnuit sa decorati casa cu flori. Decoratiunile de toamna pot fi insa mult mai somptuoase - culorile mai bogate, frunzele, florile si chiar fructele uscate...

Gin Rickey

Gin Rickey Ingrediente: 6 cl gin sucul de la 1 lime 24 cl apa minerala Preparare: Intr-un pahar cu gheata se amesteca ginul si sucul de lime. Se toarna intr-un pahar inalt si se adauga apa minerala rece.