Demo magazin virtual Publicitate:

ridichea neagra in litiaza renala

Trei moduri de a decora jardinierele

Trei moduri de a decora jardinierele Create astfel incat sa lase apa sa se scurga din pamant dar fara sa ude zidaria casei, jardinierele pe care le vom prezenta in acest material sunt facute dintr-un ghiveci din material plastic asezat intr-o rama de lemn.

Prepararea compreselor din plante

Prepararea compreselor din plante Aceste comprese naturale si va pot fi de folos in diverse afectiuni.

Anemia

Sfaturi utile pentru paine si chifle

Sfaturi utile pentru paine si chifle Painea, un aliment atat de necesar, poate fi pastrata mai mult timp. Trebuie doar sa urmati aceste sfaturi simple si utile in acelasi timp.

Mutsu

Pomul este viguros si rodeste pe ramuri lungi. Fructele sunt mari sau foarte mari, tronconice. Pielita este groasa, acoperita cu multa ceara...

Simfonia lalelelor se desfasoara la Pitesti

Simfonia lalelelor se desfasoara la Pitesti In perioada 20-22 aprilie, la Pitesti, are loc Simfonia Lalelelor, expozitie internationala dendrofloricola initiata inca din anul 1978...

Cartofi cu sos de iaurt, patrunjel si usturoi

Cartofi cu sos de iaurt, patrunjel si usturoi Cu 5 cartofi potriviti, 5 catei de usturoi, 1 cana iaurt si patrunjel tocat, veti pregati o reteta gustoasa, perfecta petnru perioada aceasta...

Rulada cu sunca

Rulada cu sunca Ingrediente: 6 oua 300 g sunca 200 ml smintina 100 g faina...

Omizi defoliatoare

In acest grup de daunatori se inscriu: omida paroasa a dudului, nalbarul (fluturele alb) si fluturele auriu...

Gloxinia salbatica - in gradina sau apartament

Gloxinia salbatica - in gradina sau apartament Nu se poate spune ca este pretentioasa, udarea fiind poate singura conditie ce necesita o atentie ridicata. Din momentul in care incep sa se formeze tijele florale, planta are nevoie de udari regulate.

Tomatillo

Tomatillo Din aceeasi familie cu rosia, ramane in topul popularitatii in special in Mexic, fiind exportat in intreaga lume, foarte apreciat de cei care prefera arta culinara mexicana sau pur si simplu un gust mai aparte.