Demo magazin virtual Publicitate:

rugina frunzelor de gardenie

Dropia

Pomul este de vigoare mica-mijlocie, cu fructe mici si mijlocii, sferic-turtite, de culoare visinie inchisa. Pulpa prezinta sucul colorat...

Aspidistra

Aspidistra Genul cuprinde aproximativ zece specii, dintre care cea mai cultivata este Aspidistra elatior. Prezinta rizomi in pamant, din care cresc frunze verzi, persistente, lung-petiolate, oblong-lanceolate, cu varful ascutit, lucioase, foarte decorative, reunite intr-o tufa stransa. Frunzele atinge 70 cm lungime si 10 cm latime....

Ghivece originale, la indemana oricui

Ghivece originale, la indemana oricui Adunati materialele necesare si fiti gata de un weekend in care sa dati drumul fanteziei pentru a crea ghivece de flori asa cum nu mai are nimeni...

Mana vitei de vie

Boala este produsa de o ciuperca, Plasmopara viticola. Ea ataca toate organele verzi ale plantei: frunze, lastari, inflorescente, boabe, circei si chiar muguri...

Supa crema de broccoli si morcovi

Supa crema de broccoli si morcovi Iata o supa usoara si foarte buna mai ales pentru cei care tin regim de slabire. Naturala si cu putine calorii.

Gradina Exbury din Marea Britanie

Gradina Exbury din Marea Britanie Omul a carui viziune si munca a creat Exbury Gardens a fost Lionel Nathan de Rothschild; el si-a dedicat timpul si resursele financiare pentru a crea o gradina care avea sa ajunga una din cele mai frumoase zone impadurite din tara.

Salata de castraveti

Salata de castraveti Ingrediente: 250 gr castraveti 1 lingura ulei 1 lingura otet...

Grdina Botanic "Alexandru Borza" a Universitii "Babe-Bolyai" Cluj-Napoca

Grdina Botanic este o instituie ce aparine Universitii Babe-Bolyai i a fost fondat n 1920 de prof. Alexandru Borza. Se ntinde pe o suprafa de peste 140.000 mp, solul su fiind adecvat pentru creterea plantelor din toat lumea. Colecia sa const n 10.000 de taxoni cultivai n sere sau n sectoarele exterioare ale grdinii.

Conserve pentru placinta

Ingrediente: Prune brumarii de toama, cirese sau visine, zahar (100 g la 1 kg fructe)

Compot de piersici

Ingrediente: 4-5 kg fructe (piersici, caise sau pere, de un singur fel sau

Compot de cirese

Ingrediente: 3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar

Snitele cu ceapa

Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa

Mititei la gratar

Ingrediente: 1/2 kg ceafa de porc, 1/4 carne de vitel, 1/4 kg carne de oaie

Crema de mere

Ingrediente: 750 g mere ionatane, 1/2 batoane de vanilie, 3-4 foi gelatina