Demo magazin virtual Publicitate:

salata castraveti

Firefly

Firefly Ingrediente: 6 cl vodka 11 cl suc de grapefruit 3 cl grenadine...

Renclod verde

Este un soi de prun foarte vechi, dar putin cultivat la noi. Pomul este viguros sau foarte viguros si are trunchiul puternic torsionat...

Timpurii de Arad

Pomul are vigoare mijlocie cu coroana globuloasa. Fructele sunt mici si mijlocii, sferice, putin asimetrice, cu pielita galbena-portocalie...

Untoasa timpurie Morettini

Este un soi italian cu pomul viguros. Fructele mari, piriforme, au gatul gros si slab delimitat, culoarea galben-pai pe partea umbrita...

Un alt fel de brazi de Craciun

Aceasta reteta este perfecta pentru sarbatorile de iarna, pentru seara de Craciun, avand un design atragator pentru toti membrii familiei dumneavoastra.

Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea)

Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea) Dozele repetate de echinacea sporesc imunitatea organismului dumneavoastra la marea majoritate a bolilor infectioase, pornind de la cele respiratorii si pana la cistite, anexite etc.

Cura cu suc de orz verde

Cura cu suc de orz verde Cura cu suc de orz verde se consuma de 3 ori pe zi, cate 50 ml pe zi. Comparativ cu multe alte plante, orzul verde contine: - de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata verde; - de peste 25 de ori mai mult potasiu decat contin bananele; - de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte; - de peste 11 ori mai mult fier decat in telina; - de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele; - de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac; - de peste 23 de ori mai multa biotina decat contine laptele;

Prepararea compreselor din plante

Prepararea compreselor din plante Aceste comprese naturale si va pot fi de folos in diverse afectiuni.

Retete de ceaiuri naturiste

Retete de ceaiuri naturiste Aceste ceaiuri sunt extrem de folositoare organismului uman.

Inlocuirea alimentelor concentrate si hipercalorice

Inlocuirea alimentelor concentrate si hipercalorice Sucurile de fructe si legume avand valoare energetica redusa, pot inlocui alimentele concentrate si hipercalorice, reducand astfel substantial nivelul energetic al ratiei alimentare, fara a diminua insa volumul mesei.

Proprieteti ale legumelor si fructelor

Proprieteti ale legumelor si fructelor Pe langa faptul ca sunt foarte hranitoare si sanatoase, legumele si fructele au o serie de proprietati care nu sunt cunoscute de toti.

Ingrijirea tenului dimineata

Ingrijirea tenului dimineata Curatirea tenului dimineata incepe mai intai cu un lapte demachiant. Acesta este indicat, indiferent daca tenul este uscat, gras sau acneic. Exista cateva acte esentiale ale ingrijirii tenului, indiferent daca ne machiem sau nu.

Salata de ardei in trei culori

Salata de ardei in trei culori 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 ardei galben...

Miracolul numit miere

Miracolul numit miere Mierea este cunoscuta si folosita din vremuri stravechi ca avand proprietati benefice asupra sanatatii, deoarece este un aliment ce contine elemente nutritionale de care organismul are nevoie pentru dezvoltare si refacere.

Pregatirea solului pentru cultura

Solul pe care urmeaza sa se cultive trebuie sa fie bogat in substante hranitoare, cu apa freatica la cel putin 1 m de la suprafata si ferit de inundatii.

Obtinerea rasadurilor de legume

Legumele ce se cultiva mai frecvent prin rasaduri sunt : rosiile, vinetele si ardeii, care au cerinte mai mari in ce priveste caldura si necesita o perioada mai mare de vegetatie pana cand se recolteaza.

Cultura tomatelor

Tomatele ocupa primul loc printre culturile ce se practica in solarii si chiar in rasadnite. In felul acesta se pot obtine productii mai timpurii cu 2 - 3 saptamani, comparativ cu cultura timpurie in camp deschis.

Cadourile, intr-o cu totul alta prezentare

Cadourile, intr-o cu totul alta prezentare Daca v-ati plictisit de vechea si obisnuita hartie de impachetat cadourile de Craciun (si nu numai), va oferim in continuare cateva idei despre cum sa ambalati cadourile intr-un mod cu totul deosebit...

Clasificarea alimentelor

Alimentele contin elemente organice : proteine, glucide, si lipide, dar si saruri minarale, vitamine, apa si materii nedigerabile (fibre).