Demo magazin virtual Publicitate:

salata de sfecla

Principalele proprietati ale sucurilor de fructe si de legume

Principalele proprietati ale sucurilor de fructe si de legume Actiunea nutritiva si energetica, asadar calorica, este cu atat mai mare cu cat suportul glucide este mai bine reprezentat. Astfel 100 ml suc de ananas ne furnizeaza 54 de calorii, 100 g portocale 49 de calorii, 100 g mere 52 de calorii, iar 100 g struguri intre 76 - 99 calorii.

Antracnoza vitei de vie

Boala este produsa de ciuperca Gleosporium ampelophagum. Sint atacate toate organele aeriene ale vitei de vie, in special primavara sau la inceputul toamnei...

Cum sa gatim inteligent

Cum sa gatim inteligent Va prezentam in continuare 9 moduri de a taia, praji sau fierbe mai bine si mai inteligent carnea si legumele, astfel incat acestea sa nu isi piarda substantele nutritive si vitaminele.

Bronx

Bronx Ingrediente: 2 cl gin 1 cl vermouth rosu 1 cl vermouth sec...

Salata de ardei in trei culori

Salata de ardei in trei culori 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 ardei galben...

Intretine-ti corpul

Intretine-ti corpul Corpul uman este o masinarie complexa, acest lucru a fost spus si repetat. Si, ca orice masinarie, are nevoie de un minimum de ingrijire pentru a functiona normal si pentru a se achita de muncile pe care este nevoit sa le indeplineasca...

Istoria aranjamentelor florale

Istoria aranjamentelor florale De-a lungul istoriei, asa cum stim din documentele ramase, oamenii au folosit florile pentru a isi exprima sentimentele, pentru a infrumuseta mediul in care locuiau si pentru a sarbatori...

Drosera capensis

Drosera capensis Familie: Droseraceae. Tip: planta carnivora. Drosera capensis este o planta carnivora cu frunze drepte, de pana la 6,5 cm lungime, mai subtiri la baza. Frunzele au tentacule ce secreta o seva lipicioasa care atrage insectele...

Fainarea vitei de vie

Boala este produsa de ciuperca Uncinula necator cu forma conidiana Oidium tuckeri, afectind toate organele verzi ale vitei de vie : frunze, lastari, flori...

Miracolul numit miere

Miracolul numit miere Mierea este cunoscuta si folosita din vremuri stravechi ca avand proprietati benefice asupra sanatatii, deoarece este un aliment ce contine elemente nutritionale de care organismul are nevoie pentru dezvoltare si refacere.

Pregatirea solului pentru cultura

Solul pe care urmeaza sa se cultive trebuie sa fie bogat in substante hranitoare, cu apa freatica la cel putin 1 m de la suprafata si ferit de inundatii.

Semanatul in rasadnita

Semanatul in rasadnita se poate face in randuri sau printr-o imprastiere cat mai uniforma.

Clasificarea alimentelor

Alimentele contin elemente organice : proteine, glucide, si lipide, dar si saruri minarale, vitamine, apa si materii nedigerabile (fibre).

Ceaiurile duc la o buna digestie

Ceaiurile, pe langa faptul ca hidrateaza, au si beneficii asupra sanatatii ca de exemplu protectia impotriva bolilor cardiace, a cancerului, deoarece contine antioxidanti.