Demo magazin virtual Publicitate:

seminte picea pungens argentea

O gradina de trandafiri

Folositi aceasta galerie de trandafiri pentru a alege cele mai potrivite specii pentru gradina dvs. Aceste flori care atrag mereu privirile sunt de multe tipuri sau clase - de la tipurile de trandafiri pitici, inalti de 30 de cm, pana la tufe mari sau...

Supa de zarzavaturi

Supa de zarzavaturi Ingrediente: 4 morcovi 2 cepe 2 cartofi 1 dovlecel 1 varza dulce mica...

Grãdina Botanicã "Alexandru Borza" a Universitãþii "Babeº-Bolyai" Cluj-Napoca

Grãdina Botanicã este o instituþie ce aparþine Universitãþii Babeº-Bolyai ºi a fost fondatã în 1920 de prof. Alexandru Borza. Se întinde pe o suprafaþã de peste 140.000 mp, solul sãu fiind adecvat pentru creºterea plantelor din toatã lumea. Colecþia sa constã în 10.000 de taxoni cultivaþi în sere sau în sectoarele exterioare ale grãdinii.

Grãdina Botanicã din Bucureºti

Grãdina Botanicã din Bucureºti Grãdina Botanicã din Bucureºti a fost înfiinþatã ca instituþie în anul 1860, pe lângã Facultatea de Medicinã ºi Farmacie, de cãtre doctorul Carol Davila. Ocupa o suprafaþã relativ micã (7 ha), localizatã în partea stângã a ªoselei Cotroceni. Amenajarea adecvatã a acestui spaþiu, ca bazã didacticã ºi de cercetare, a fost realizatã sub conducerea priceputului botanist Ulrich Hoffmann, ca prim director al acestei instituþii.

Erinoza vitei de vie

Erinoza vitei de vie sau basicarea este o consecinta a atacului produs de un paianjen microscopic Eriophyes vitis. Primavara, paianjenii ies din locurile de...

Virozele vitei de vie

Virozele sint boli cu caracter infectios, provocate de agenti patogeni, numiti virusuri. In tara noastra au fost semnalate, la vita de vie, o serie de viroze...

Cancerul bacterian al viei

Boala este produsa de bacteria Agrobacterium imefaciens care traieste in sol si patrunde in tesuturi, prin rani. Se manifesta pe elemetele lemnoase ale butucului...

Firefly

Firefly Ingrediente: 6 cl vodka 11 cl suc de grapefruit 3 cl grenadine...

Blat de pizza

Ingrediente: 500g faina, 20 g drojdie, putina sare, 1 ou, 2-3 linguri ulei

Gogosari in otet

Ingrediente: 1 l otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean…

Peltea de struguri

Ingrediente: 1 kg must de struguri proaspat, nefermentat,1 kg zahar, vanilie…

Pasta de gutui

Ingrediente: Fructe fierte ramase de la peltea, pentru 1 kg fructe, cite 1 kg zahar…

Dulceata de piersici

Ingrediente: 1 kg piersici, cintarite dupa ce au fost curatate de coaja…

Dulceata din coaja de portocale

Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar…

Dulceata de coacaze

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg coacaze rosii sau albe, 30-50 ml zeama de lamiie…

Friptura de miel la cuptor

Ingrediente: carne de miel, piper, boia dulce de ardei, untdelemn…

Coltunasi cu branza

Ingrediente: Aluat: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml ulei. Umplutura…

Crema de lamaie

Ingrediente: 4 oua mari, 500 ml lapte, 100-150 g zahar, coaja de lamiie…

Spuma de caise

Ingrediente 3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos…

Carne de vanat in aspic

Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara…

Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri

Spagheti picante

Ingrediente: spaghetti, rosii, ardei iute, usturoi, ulei, cimbru, margarina