Demo magazin virtual Publicitate:

seminte legume

Viermele merelor

Denumire stiintifica: Cydia pomonella. Ataca fructele de mar si mai putin pe cele de par, gutui, cais, piersic si nuc. Fructele atacate prezinta gauri pline cu resturi de hrana si materii fecale ale daunatorului. Aceste fructe raman pipernicite...

Rivers timpuriu

Este un soi de prun englez, cultivat pentru faptul ca rodeste timpuriu. Pomul este de vigoare mijlocie si rodeste pe ramuri mijlocii...

Sfaturi utile pentru conservarea fructelor

Sfaturi utile pentru conservarea fructelor Aceste sfaturi va vor ajuta atunci cand doriti sa conservati diverse fructe.

Clubul de Turism Ecologic Montan Lotru Voineasa

Scopul organizatiei este punerea in practica a proiectelor de educatie ecologica, monitorizarea protectiei mediului

Firefly

Firefly Ingrediente: 6 cl vodka 11 cl suc de grapefruit 3 cl grenadine...

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Orhideea Cambria

Orhideea Cambria Cambria este numele comercial dat unor hibrizi de orhidee, printre care Odontoglossum, Oncidium, Miltonia, Cochlioda Lindl. si Brassia. Orhideea Cambria sau Beallara, cum i se mai zice, a fost creata din mai incrucisarea...

Wagener premiat

Pomul este de vigoare slaba, rodeste pe ramuri scurte. Fructele foarte variate ca marime chiar pe acelasi pom, au forma turtita...

Rapini

Rapini Foarte popular in ultimii ani in bucataria italiana si asiatica, seamana cu broccoli, cu mici buchete de muguri si frunze cu margine zimtata. Este bogat in calciu si fier.

Prepararea compreselor din plante

Prepararea compreselor din plante Aceste comprese naturale si va pot fi de folos in diverse afectiuni.

Regimul supei pentru o saptamana

Avantajul regimului supei rezida din calitatile sale nutritionale (este un fel de mancare foarte bogat in vitamine si minerale) si din durata sa scurta: niciodata mai mult de 7 zile (pentru a pierde intre 4 si 6 kilograme).

Alimentatie in functie de grupele sangvine

Grupele sanguine sunt fundamentale in logica suprema a naturii, urmand un traseu neintrerupt de la inceputurile omenirii pana in prezent.

Culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.

Fertilizarea terenurilor

Fertilizarea terenurilor Fertilizarea terenului este bine sa se faca folosind numai ingrasaminte organice, deoarece este mai sanatos atat pentru dumneavoastra, cat si pentru clientii amatori de legume proaspete, care vor aprecia foarte mult acest lucru.