Demo magazin virtual Publicitate:

sfaturi

Sucul de ceapa

Sucul de ceapa Sucul de ceapa este atat de puternic, incat nu poate fi consumat decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in combinatie cu miere sau cu alte sucuri, ca de exemplu cel de morcov.

Proprieteti ale legumelor si fructelor

Proprieteti ale legumelor si fructelor Pe langa faptul ca sunt foarte hranitoare si sanatoase, legumele si fructele au o serie de proprietati care nu sunt cunoscute de toti.

Laptele si sanatatea

Nu toata lumea cunoastele avantajele unei alimentatii bogate in lapte si produse derivate din acesta.

Miracolul numit miere

Miracolul numit miere Mierea este cunoscuta si folosita din vremuri stravechi ca avand proprietati benefice asupra sanatatii, deoarece este un aliment ce contine elemente nutritionale de care organismul are nevoie pentru dezvoltare si refacere.

Inghetata de iaurt cu fructe

Inghetata de iaurt cu fructe 1 pahar de iaurt, fructe la alegere (capsuni, pere...

Cadourile, intr-o cu totul alta prezentare

Cadourile, intr-o cu totul alta prezentare Daca v-ati plictisit de vechea si obisnuita hartie de impachetat cadourile de Craciun (si nu numai), va oferim in continuare cateva idei despre cum sa ambalati cadourile intr-un mod cu totul deosebit...

Acidul pantotenic sau vitamina B5

Acidul pantotenic sau vitamina B5 Acidul pantotenic a fost numit astfel dupa cuvantul grec ''pantoten'', ce semnifica ''peste tot''. In natura, acest acid este omniprezent. In grupa vitaminelor solubile in apa si sintetizate de plantele verzi si multe alte microorganisme, vitamina B5 este cea care ajunge in tesuturile animalelor ce le consuma, mai ales in ficat si oua.

Mangan

10 trucuri care taie foamea

Aceste trucuri va pot ajuta daca sunteti foarte pofticios si vreti sa va potoliti pofta de mancare.

Alergiile si astmul

Salata de castraveti

Salata de castraveti Ingrediente: 250 gr castraveti 1 lingura ulei 1 lingura otet...

Grdina Botanic din Bucureti

Grdina Botanic din Bucureti Grdina Botanic din Bucureti a fost nfiinat ca instituie n anul 1860, pe lng Facultatea de Medicin i Farmacie, de ctre doctorul Carol Davila. Ocupa o suprafa relativ mic (7 ha), localizat n partea stng a oselei Cotroceni. Amenajarea adecvat a acestui spaiu, ca baz didactic i de cercetare, a fost realizat sub conducerea priceputului botanist Ulrich Hoffmann, ca prim director al acestei instituii.

Dulceata de struguri

Ingrediente: 1 kg struguri, cintariti dupa ce au fost curatati de coaja si seminte