Demo magazin virtual Publicitate:

slabire fructe

Maioneza naturista

Maioneza naturista 2 galbenusuri crude, sare, lamaie, putin mustar, cateva linguri de ulei de masline

Clasificarea alimentelor

Alimentele contin elemente organice : proteine, glucide, si lipide, dar si saruri minarale, vitamine, apa si materii nedigerabile (fibre).

Flori de apartament - Eucrosia bicolor

Flori de apartament - Eucrosia bicolor In conditii de apartament, planta infloreste primavara-vara. Perioada de la plantarea bulbului pana la deschiderea florilor poate varia intre 2 si 3 luni.

Arnica

Arnica Tinctura de arnica se poate administra atat pe cale interna, cat si externa.

Cura cu suc de orz verde

Cura cu suc de orz verde Cura cu suc de orz verde se consuma de 3 ori pe zi, cate 50 ml pe zi. Comparativ cu multe alte plante, orzul verde contine: - de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata verde; - de peste 25 de ori mai mult potasiu decat contin bananele; - de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte; - de peste 11 ori mai mult fier decat in telina; - de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele; - de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac; - de peste 23 de ori mai multa biotina decat contine laptele;

Prepararea alifiilor

Prepararea alifiilor Va prezentam aici cateva retete de preparare ale unor alifii extrem de bune pentru tratarea unor boli.

Proprieteti ale legumelor si fructelor

Proprieteti ale legumelor si fructelor Pe langa faptul ca sunt foarte hranitoare si sanatoase, legumele si fructele au o serie de proprietati care nu sunt cunoscute de toti.

Salata de ardei in trei culori

Salata de ardei in trei culori 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 ardei galben...

Dieta macrobiotica urmata de Madonna

Antrenorul sau personal Kim Lee, spune ca la 47 de ani are trupul unei adolescente de 25 ani.

Soia, bogata in proteine

Soia, bogata in proteine Cercetarile care se fac asupra acestui aliment de mai mult timp au condus la aparitia unor declaratii conform carora soia vindeca orice problema legata de sanatate, fie ca e vorba de reducerea tensiunii arteriale sau de maximizarea capacitatii de memorizare a creierului uman.

Culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.

Ciorba naturista

Ciorba naturista 1 morcov, 1 sfecla mica, 2-3 fire ceapa verde, 1-2 fire usturoi verde...