Demo magazin virtual Publicitate:

sos paste ciuperci

Fainarea vitei de vie

Boala este produsa de ciuperca Uncinula necator cu forma conidiana Oidium tuckeri, afectind toate organele verzi ale vitei de vie : frunze, lastari, flori...

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta Se practica mai multe tipuri de taiere si conducere a vitei de vie: pe tulpina de 70-80 cm (cultura semiinalta) sau de 1,00-1,20 m, chiar 1,50 m (cultura inalta). Tipurile de taieri care pot fi practicate: mentionam cordonul, uni sau bilateral...

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Conserva de spanac

Ingrediente: spanac, aspirina. Preparare: Spanacul se spala bine. Frunzele

Dulceata de capsune

Ingrediente: 1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamiie

Friptura de miel la cuptor

Ingrediente: carne de miel, piper, boia dulce de ardei, untdelemn

Spuma de caise

Ingrediente 3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos

Bavarezi cu ciocolata

Ingrediente: 250 ml lapte, 1 plic vanilie, 120 g ciocolata sau 2 linguri cacao

Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri

Macaroane cu brinza

Ingrediente: 350 g macaroane, 200 g branza de oi, 3 linguri unt, sare

Galuste cu gris

Ingrediente: 1 ou, gris o data si jumatate cit greutatea oului

Basin street

Basin street Ingrediente: 6 cl bourbon 3 cl triple sec 3 cl suc de lamaie Toate ingredientele...