Demo magazin virtual Publicitate:

specii de yucca

Maslinele in alimentatie

Maslinele in alimentatie Pe plan mondial se produc anual 860.000 tone de masline si peste 1.600.000 tone de ulei de masline. Fructele proaspete sunt foarte amare, iar pentru a schimba gustul sunt marinate in apa sarata sau pur si simplu acoperite cu sare pret de mai multe saptamani.

Culori calde si culori reci in gradina

Culori calde si culori reci in gradina Dupa cum se stie rosul, galbenul si portocaliul sunt considerate culoriu calde si cu siguranta vor atrage privirea oricui inducand o stare de optimism si vitalitate. Albastrul, movul si verdele, culori considerate reci, au darul de a relaxa si linisti privitorul.

Mici sfaturi pentru o gradina bine organizata

Mici sfaturi pentru o gradina bine organizata De abia incepe vara si sunt destule lucruri de facut intr-o gradina.

Principalele efecte nocive ale consumului de zahar rafinat

Principalele efecte nocive ale consumului de zahar rafinat Un aliment atat de necesar mancarurilor ca zaharul poate fi foarte nociv. Consumul de zahar si de produse zaharoase este cel mai mare inamic al pancreasului care cu timpul, epuizat de efortul de a metaboliza cantitati mari...

Hortensia

Hortensia Denumire stiintifica: Hydragea spp. Familie: Saxifrage. Origine: Japonia. Hortensia (Hydragea) este pentru vara asa cum este liliacul pentru primavara. Hortensia incepe sa infloreasca la inceputul verii si continua pana toamna tarziu...

Blat de pizza

Ingrediente: 500g faina, 20 g drojdie, putina sare, 1 ou, 2-3 linguri ulei

Dulceata de visine

Ingrediente: 1,3 kg fructe, 1 kg zahar, zeama de la o lamiie (50 ml) sau

Pasta de gutui

Ingrediente: Fructe fierte ramase de la peltea, pentru 1 kg fructe, cite 1 kg zahar

Dulceata de fragi

Ingrediente: 1 kg fructe (fragi, zmeura, mure), 1 kg zahar, o lamiie

Coltunasi cu branza

Ingrediente: Aluat: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml ulei. Umplutura

Clatite cu branza de vaci

Ingrediente: 1/4 kg branza de vaci, 1 ou, 1 lingura cu varf de zahar

Crema de banane

Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura

Crema de vin

Ingrediente: 150 ml. vin alb, 200 g. zahar, 5 galbenusuri, esenta de vanilie