Demo magazin virtual Publicitate:

specii cactus

Gogosari in otet

Ingrediente: 1 l otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean

Friptura de iepure

Friptura de iepure Ingrediente: 1 spinare de iepure sau pulpele din spate...

Euphorbia

Euphorbia 	Euphorbiaceae este numele dat uneia din cele mai mari familii de plante din lume, cunoscute si ca euphorba. Exista de asemenea mai multi hibrizi de Euphorbia milii, cea mai raspandita la noi...

Plantele tropicale, mai pretentioase?

Plantele tropicale, mai pretentioase? Daca va plac plantele tropicale atunci puteti sa le tineti in casa sau in sera fara nicio problema daca veti respecta cateva lucruri simple.

Mici sfaturi pentru o gradina bine organizata

Mici sfaturi pentru o gradina bine organizata De abia incepe vara si sunt destule lucruri de facut intr-o gradina.

Grdina Botanic a Complexului Muzeal de tiine ale Naturii din Galai

n 1990 directorul Muzeului de tiine Naturale din acea perioad, sugereaz Consiliului Judeean i apoi Ministerului Culturii fondarea unei noi instituii muzeale cu o structur complex care s fie adecvat, prin diversitatea patrimoniului, a modalitilor de expunere, necesitilor i argumentelor pentru a face publicul s contientizeze importana conservrii naturii prin informare i cunoatere.

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Ardei capia in otet

Ingrediente: 2 kg ardei capia, 1/2 l otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar

Pasta de gutui

Ingrediente: Fructe fierte ramase de la peltea, pentru 1 kg fructe, cite 1 kg zahar

Dulceata de piersici

Ingrediente: 1 kg piersici, cintarite dupa ce au fost curatate de coaja

Dulceata de pepene

Ingrediente: 1 kg coji de pepene verde sau galben, cintarite dupa ce...

Compot dietetic

Ingrediente: Prune, coarne, cirese sau visine, cite 100 g zahar pentru

Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri

Spirale cu ciuperci

Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri

Paste cu pui

Ingrediente: 1 piept de pui, 1 punga de pasta farfales, 2 cepe mici