Demo magazin virtual Publicitate:

stropiri pomi septembrie

Scortisoara, asa cum nu o stiati

Scortisoara, asa cum nu o stiati Scortisoara este una din cele mai vandute condimente din intreaga lume si cu toate acestea, putini sunt cei care ii cunosc beneficiile...

Carciumareasa - Zinnia elegans

Carciumareasa - Zinnia elegans Carciumareasa (Zinnia elegans) este o floare anuala din familia Asteraceae, cea mai cunoscuta din genul zinnia. Carciumareasa este o floare potrivita pentru borduri...

Plantarea, inmultirea si ingrijirea trandafirilor

Plantarea, inmultirea si ingrijirea trandafirilor Trandafirul, cunoscut din cele mai vechi timpuri, este astazi aproape nelipsit din gradinile noastre. Se cunosc peste 200 de specii si un numar impresionant de soiuri de trandafiri, in jur de 20.000. Cea mai raspandita specie salbatica...

Rapini

Rapini Foarte popular in ultimii ani in bucataria italiana si asiatica, seamana cu broccoli, cu mici buchete de muguri si frunze cu margine zimtata. Este bogat in calciu si fier.

Sandvisuri cu rosii, ardei si busuioc

Sandvisuri cu rosii, ardei si busuioc Ingrediente: rosii, ardei, putina ceapa, 3 catei de usturoi, frunze de busuioc, ulei de masline, sare si piper, paine, branza parmezan.

Flori rosii pentru o gradina plina de pasiune

Flori rosii pentru o gradina plina de pasiune Culorile sunt foarte importante, fie ca le folosim pentru vestimentatie, pentru amenajarea interiorului sau in gradina. Cu totii stim sau avem cateva notiuni despre semnificatia fiecarei culori in parte: albastrul este o culoare care calmeaza, verdele revigoreaza si relaxeaza, galbenul ne face mai optimisti, rosul emana energie si pasiune, etc. Asadar, persoanele care doresc sa isi amenajeze gradina in functie de culorile florilor, pot opta pentru varianta care li se potriveste cel mai bine.

Firefly

Firefly Ingrediente: 6 cl vodka 11 cl suc de grapefruit 3 cl grenadine...

Serbet cu nuci

Ingrediente: 1 kg. zahar, coaja uscata de la 150 nuci, 1/2 l. apa

Snitele cu ceapa

Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa

Macaroane cu brinza

Ingrediente: 350 g macaroane, 200 g branza de oi, 3 linguri unt, sare

Galuste cu gris

Ingrediente: 1 ou, gris o data si jumatate cit greutatea oului

Ciorba de oaie

Ingrediente: 1/2 carne de berbec sau de oaie fara grasime, morcov

Ciorba cu perisoare (2)

Ingrediente: 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza, bors