Demo magazin virtual Publicitate:

suc de ceapa

Cancerul ramurilor

(Nectria galligena) Pe ramuri boala se observa de obicei la unghiul de ramificatie, in jurul unei ramurele uscate sau taiate sau a unei rani oarecare...

Inlocuirea alimentelor concentrate si hipercalorice

Inlocuirea alimentelor concentrate si hipercalorice Sucurile de fructe si legume avand valoare energetica redusa, pot inlocui alimentele concentrate si hipercalorice, reducand astfel substantial nivelul energetic al ratiei alimentare, fara a diminua insa volumul mesei.

Asociatia pentru Protectia Liliecilor din Romania

Asociatia pentru Protectia Liliecilor din Romania Asociatia pentru Protectia Liliecilor din Romania este o organizaie nonprofit, apolitica, care reuneste acele persoane din Romania care se ocupa de studiul si ocrotirea liliecilor

Virozele vitei de vie

Virozele sint boli cu caracter infectios, provocate de agenti patogeni, numiti virusuri. In tara noastra au fost semnalate, la vita de vie, o serie de viroze...

Plante de apartament - Lisianthus

Plante de apartament - Lisianthus Flori delicate in buchete sau ghiveci. Lisianthus se cultiva atat pentru obtinerera de flori taiate, folosite in alcatuirea buchetelor, cat si in ghiveci ca planta de interior. Un lucru important ce trebuie mentionat inca de la inceput este acela ca planta ridica pretentii mari, cultivarea ei nefiind deloc facila.

Prepararea compreselor din plante

Prepararea compreselor din plante Aceste comprese naturale si va pot fi de folos in diverse afectiuni.

Proprietatile fructelor si legumelor

Proprietatile fructelor si legumelor Fructele si zarzavaturile au valori nutritive si calorice cunoscute de toti . Este bine de stiut, ca sub raport caloric, de exemplu, 100 de grame de struguri de buna calitate echivaleaza cu o cantitate similara de carne slaba de vaca sau de peste. In acelasi timp, merita sa stiti ca banalul cartof se constituie in materia prima a celei de-a doua paini a spetei umane.

Principalele proprietati ale sucurilor de fructe si de legume

Principalele proprietati ale sucurilor de fructe si de legume Actiunea nutritiva si energetica, asadar calorica, este cu atat mai mare cu cat suportul glucide este mai bine reprezentat. Astfel 100 ml suc de ananas ne furnizeaza 54 de calorii, 100 g portocale 49 de calorii, 100 g mere 52 de calorii, iar 100 g struguri intre 76 - 99 calorii.

Reduceti stresul cu numai cateva exercitii Qigong

Reduceti stresul cu numai cateva exercitii Qigong La sfarsitul unei zile haotice mai aveti timp ca sa va intindeti spatele confortabil, sa va linistiti foamea sau sa va relaxati pentu a scapa de durerea de cap? Va prezentam in continuare cateva sfaturi si exercitii pentru a ramane flexibili si calmi intreaga zi, cu ajutorul unei practici vechi chinezesti - Qigong.

Maioneza naturista

Maioneza naturista 2 galbenusuri crude, sare, lamaie, putin mustar, cateva linguri de ulei de masline

Medicina alternativa naturista

Medicina naturista prezinta avantajul de a interveni in planul preventiv, un aspect prea des neglijat

Confuzii frecvente: cimbru sau cimbrisor?

Confuzii frecvente: cimbru sau cimbrisor? Cand vine vorba de ierburi aromate, toata lumea a auzit despre cimbru si cimbrisor. Putini insa cunosc diferentele. Toate speciile fac parte din aceeasi familie botanica, Familia Lamiaceae. Plantele intre care adesea se fac confuzii sunt cimbrul de gradina, cimbrul de camp si cimbrisorul.

Un Parlament mai verde!

Un Parlament mai verde! Scopul proiectului este imbunatatirea politicii de mediu a Romaniei prin influentarea grupurilor parlamentare si monitorizarea activitatilor din comisiile de specialitate

Case traditionale in Delta Dunarii

Arhitectura traditionala, tehnici de constructie prietenoase cu mediul si energia alternativa sunt propunerile anuntate de ministrul mediului, Sulfina Barbu, pentru Delta Dunarii. Casele vor fi acoperite cu stuf sau tigla, vor fi zugravite in culori naturale si nu vor avea mai mult de doua etaje

Echipa TeamWork

Studentii romani citesc si invata. Mult. Atat de mult incat termina facultatea. Multe cunostinte teoretice, tone de informatie despre domeniul lor. Aproape nici un fel de experienta