Demo magazin virtual Publicitate:

suc portocale

Gradina de vara din St. Petersburg

Gradina de vara din St. Petersburg Gradina de vara din St. Petersburg a fost creata in anul 1704 din ordinul tarului Petru cel Mare care de altfel s-a implicat personal in planul acesteia.

Legume mult mai ... colorate

Legume mult mai ... colorate Despre cartofi ... mov si conopida ... portocalie.

Tratamentul miraculos: sportul sau exercitiile fizice

Tratamentul miraculos: sportul sau exercitiile fizice Sportul in general imbunatateste circulatia sangvina, ajuta la procesul de detoxifiere a corpului si ne ajuta sa ne mentinem intr-o stare generala buna. De asemenea, exercitiile fizice imbunatatesc modul de realizare a unor procese psihice si mentale importante.

Cura cu suc de orz verde

Cura cu suc de orz verde Cura cu suc de orz verde se consuma de 3 ori pe zi, cate 50 ml pe zi. Comparativ cu multe alte plante, orzul verde contine: - de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata verde; - de peste 25 de ori mai mult potasiu decat contin bananele; - de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte; - de peste 11 ori mai mult fier decat in telina; - de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele; - de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac; - de peste 23 de ori mai multa biotina decat contine laptele;

Prepararea compreselor din plante

Prepararea compreselor din plante Aceste comprese naturale si va pot fi de folos in diverse afectiuni.

Proprietatile fructelor si legumelor

Proprietatile fructelor si legumelor Fructele si zarzavaturile au valori nutritive si calorice cunoscute de toti . Este bine de stiut, ca sub raport caloric, de exemplu, 100 de grame de struguri de buna calitate echivaleaza cu o cantitate similara de carne slaba de vaca sau de peste. In acelasi timp, merita sa stiti ca banalul cartof se constituie in materia prima a celei de-a doua paini a spetei umane.

Principalele proprietati ale sucurilor de fructe si de legume

Principalele proprietati ale sucurilor de fructe si de legume Actiunea nutritiva si energetica, asadar calorica, este cu atat mai mare cu cat suportul glucide este mai bine reprezentat. Astfel 100 ml suc de ananas ne furnizeaza 54 de calorii, 100 g portocale 49 de calorii, 100 g mere 52 de calorii, iar 100 g struguri intre 76 - 99 calorii.

Vitamine si minerale in fructe si legume

Vitamine si minerale in fructe si legume In compozitia fructelor si legumelor intra in primul rand apa, si anume, in proportie de 80-90%. Bogat reprezentate sunt si glucidele si levuloza, care sunt foarte folositoare pentru organismul uman.

Reduceti stresul cu numai cateva exercitii Qigong

Reduceti stresul cu numai cateva exercitii Qigong La sfarsitul unei zile haotice mai aveti timp ca sa va intindeti spatele confortabil, sa va linistiti foamea sau sa va relaxati pentu a scapa de durerea de cap? Va prezentam in continuare cateva sfaturi si exercitii pentru a ramane flexibili si calmi intreaga zi, cu ajutorul unei practici vechi chinezesti - Qigong.

Ceaiul verde si boala Alzheimer

Ceaiul verde si boala Alzheimer Conform unui studiu recent realizat de Universitatea din South Florida in colaborare cu Centrul Alzheimer, Institutul National de Afectiuni Neurologice si Asociatia Alzheimer din Statele Unite ale Americii, un component al ceaiului verde, despre care cercetatorii cred ca are un rol important in lupta impotriva cancerului, ar putea proteja creierul de distrugerile provocate de boala Alzheimer.

Proprieteti ale legumelor si fructelor

Proprieteti ale legumelor si fructelor Pe langa faptul ca sunt foarte hranitoare si sanatoase, legumele si fructele au o serie de proprietati care nu sunt cunoscute de toti.

Dieta Low-Fat

Dulcurile sunt strict interzise in aceasta dieta. Actrita si cantareata Jeniffer Lopez (35 ani) evita mancarurile bogate in grasimi, convinsa fiind ca astfel va fi si mai sanatoasa.

Inghetata de vanilie cu branza de vaci

Inghetata de vanilie cu branza de vaci Aceasta inghetata se diferentiaza de toate celelalte prin aceea ca are in continutul sau branza de vaci. Toate ingredientele necesare sunt: 200 g branza de vaci 150 m smantana batuta (frisca) 4 linguri miere 1 pachetel zahar vanilat 2 galbenusuri;

Obtinerea rasadurilor de legume

Legumele ce se cultiva mai frecvent prin rasaduri sunt : rosiile, vinetele si ardeii, care au cerinte mai mari in ce priveste caldura si necesita o perioada mai mare de vegetatie pana cand se recolteaza.