Demo magazin virtual Publicitate:

suc sfecla rosie

Principalele proprietati ale sucurilor de fructe si de legume

Principalele proprietati ale sucurilor de fructe si de legume Actiunea nutritiva si energetica, asadar calorica, este cu atat mai mare cu cat suportul glucide este mai bine reprezentat. Astfel 100 ml suc de ananas ne furnizeaza 54 de calorii, 100 g portocale 49 de calorii, 100 g mere 52 de calorii, iar 100 g struguri intre 76 - 99 calorii.

Antracnoza vitei de vie

Boala este produsa de ciuperca Gleosporium ampelophagum. Sint atacate toate organele aeriene ale vitei de vie, in special primavara sau la inceputul toamnei...

Meteor

Fructele sunt mijlocii si mari, sferic-alungite, de culoare rosie-visinie, intens stralucitoare. Pulpa este carnoasa, cu sucul intens colorat...

Sulina

Pomul, de vigoare mijlocie spre mare, are coroana invers piramidala. Fructele sunt mijlocii, sferic alungite, cu pielita fin pubescenta...

Salata cu sunca

Salata cu sunca Ingrediente: 2 cani orez fiert si racit 3 cani frunze taiate de aragula...

Adevarul despre alimente

Alcoolismul si vitaminele

Fainarea vitei de vie

Boala este produsa de ciuperca Uncinula necator cu forma conidiana Oidium tuckeri, afectind toate organele verzi ale vitei de vie : frunze, lastari, flori...

Firefly

Firefly Ingrediente: 6 cl vodka 11 cl suc de grapefruit 3 cl grenadine...

Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea)

Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea) Dozele repetate de echinacea sporesc imunitatea organismului dumneavoastra la marea majoritate a bolilor infectioase, pornind de la cele respiratorii si pana la cistite, anexite etc.

Echipa TeamWork

Studentii romani citesc si invata. Mult. Atat de mult incat termina facultatea. Multe cunostinte teoretice, tone de informatie despre domeniul lor. Aproape nici un fel de experienta

Cura cu suc de orz verde

Cura cu suc de orz verde Cura cu suc de orz verde se consuma de 3 ori pe zi, cate 50 ml pe zi. Comparativ cu multe alte plante, orzul verde contine: - de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata verde; - de peste 25 de ori mai mult potasiu decat contin bananele; - de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte; - de peste 11 ori mai mult fier decat in telina; - de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele; - de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac; - de peste 23 de ori mai multa biotina decat contine laptele;

Prepararea alifiilor

Prepararea alifiilor Va prezentam aici cateva retete de preparare ale unor alifii extrem de bune pentru tratarea unor boli.

Inlocuirea alimentelor concentrate si hipercalorice

Inlocuirea alimentelor concentrate si hipercalorice Sucurile de fructe si legume avand valoare energetica redusa, pot inlocui alimentele concentrate si hipercalorice, reducand astfel substantial nivelul energetic al ratiei alimentare, fara a diminua insa volumul mesei.

Vitamine si minerale in fructe si legume

Vitamine si minerale in fructe si legume In compozitia fructelor si legumelor intra in primul rand apa, si anume, in proportie de 80-90%. Bogat reprezentate sunt si glucidele si levuloza, care sunt foarte folositoare pentru organismul uman.

Semanatul in rasadnita

Semanatul in rasadnita se poate face in randuri sau printr-o imprastiere cat mai uniforma.

Aranjamente de Craciun

Aranjamente de Craciun Poti pune acest aranjament pe masa de Craciun. Pune pamant intr-un bol, infige apoi crengute de brad si impodobeste-le.

Tratarea inflamatiilor sinusurilor paranazale

Tratarea inflamatiilor sinusurilor paranazale Sinusurile paranazale pot conduce la o raceala daca nu sunt tratate inca de la primele simptome.

Beneficiile consumului de struguri si must

Beneficiile consumului de struguri si must Strugurii si mustul, consumate cu regularitate au un efect reconfortant asupra organismului.