supa de pui
Despre plantele carnivore
V-ati intrebat vreodata de ce sunt atat de putine plante carnivore, in comparatie cu restul vegetatiei - raportul este cam de 1 la 1000, sau chiar mai putin. In ceea ce urmeaza vom trata acest aspect si, in general, despre plantele carnivore.
Iod
Iodul joaca un rol important in buna functionare a glandei tiroide, un organ situat la nivelul gatului, care regleaza secretia catorva hormoni...
Bors de dovlecei

- reteta pentru afectiunile ficatului -
Ingrediente:
2 dovlecei
1 rosie...
Terariu - o lume in miniatura

Un terariu este, prin definitie, o gradina aflata sub sticla. Aceasta tehnica era foarte populara in perioada victoriana si acum se pare ca incepe sa castige din ce in ce mai mult teren. Astfel se pot recrea tot felul de "peisaje", de la terenuri impadurite, pana la un mini desert sau o jungla tropicala. Mai mult, daca adaugati si animale sau insecte, gradina in miniatura va deveni un vivariu.
Asociatia de Ecoturism din Romania

Asociaþia de Ecoturism din România (AER) este un parteneriat pentru conservarea naturii ºi turism în România între asociaþii de turism, organizaþii neguvernamentale de dezvoltare localã ºi conservarea naturii, proiecte de conservarea naturii ºi agenþii de turism. AER este continuarea parteneriatului dezvoltat de Grupul de Iniþiativã pentru Ecoturism.
Clasificarea alimentelor
Alimentele contin elemente organice : proteine, glucide, si lipide, dar si saruri minarale, vitamine, apa si materii nedigerabile (fibre).
Budinca de gris

- reteta pentru afectiunile ficatului -
Ingrediente:
1 1/2 pahar lapte...
Rapini

Foarte popular in ultimii ani in bucataria italiana si asiatica, seamana cu broccoli, cu mici buchete de muguri si frunze cu margine zimtata. Este bogat in calciu si fier.
Salata de ardei in trei culori

1 ardei rosu,
1 ardei verde,
1 ardei galben...
Blue lagoon

Ingrediente:
6 cl. vodka
1,5 cl. blue curacao
12 cl. limonada
pentru decorare: 1 cireasa...
Bame

Folosite mai ales in arta culinara a Europei de Sud - foarte populare in special in tari precum Turcia sau Grecia, unde intra in compozitia unor preparate traditionale - si in Orientul Mijlociu, bamele au inceput sa fie treptat tot mai apreciate de consumatorii din intreaga lume.