Demo magazin virtual Publicitate:

suport pentru flori

Peltea de gutui

Ingrediente: 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 l zeama in care au fiert gutuile

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Compot dietetic

Ingrediente: Prune, coarne, cirese sau visine, cite 100 g zahar pentru

Istoria narcisei

Istoria narcisei Narcisa are un parfum special, foarte puternic, motiv pentru care nici nu este o floare indragita de toata lumea. Acest miros este si motivul pentru care narcisa si-a primit numele - acesta provine de la "narke", cuvant din limba greceasca, care inseamna narcotic, narcoza.

Taierile de intinerire la pomi

Taierile de intinerire la pomi Taierile de intinerire se executa iarna sau la sfarsitul iernii. In cazul ciresului, visinului si piersicului, taierile de intretinere pot fi facute dupa recoltare, deoarece pentru aceste specii mai sensibile...

Inghetata irlandeza

Inghetata irlandeza Ingrediente: 4 galbenusuri 3/4 cana zahar 3/4 cana lapte...

Mandarinul

Mandarinul Denumire stiintifica: citrus reticulata. Familie: Rutaceae. Mandarinii sunt pomi fructiferi mici, uneori cu tepi, cu ramuri zvelte si frunze mereu verzi, in forma de lance...

Budinca cu branza de vaci

Budinca cu branza de vaci Ingrediente: 300 g branza de vaci 100 g unt...

Supa de ciuperci

Supa de ciuperci Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete 500 g oase de supa...

Cartofi cu verdeturi

Cartofi cu verdeturi - reteta de post - Ingrediente: 12 cartofi mari 100 ml ulei 100 gr orez 1 ceapa...