taierea vitei de vie
Friptura de porc
Ingrediente: carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru…
Compot de piersici
Ingrediente: 4-5 kg fructe (piersici, caise sau pere, de un singur fel sau…
Cirese confiate
Ingrediente: 1 kg cirese (curatate de simburi) cu pulpa mai tare, 1 kg zahar...
Snitel vienez (in pesmet)
Ingrediente: carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, ulei…
Ciorba de fasole boabe
Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa
Ciorba de dovlecei
Ingrediente: Maruntaiele si partea din spate de la un pui, sau carne de vitel
Conserve pentru placinta
Ingrediente: Prune brumarii de toama, cirese sau visine, zahar (100 g la 1 kg fructe)…
Compot de cirese
Ingrediente: 3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar…
Howea fosteriana

Denumire populara: Kentia, Palmierul Doamnei. Familie: Palmae. Kentia (Howea fosteriana) este una din cele mai bune alegeri cand vine vorba de palmieri decorativi pentru interioare, asta datorita...
Mititei la gratar
Ingrediente: 1/2 kg ceafa de porc, 1/4 carne de vitel, 1/4 kg carne de oaie…
Snitele cu ceapa
Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa…
Firefly

Ingrediente:
6 cl vodka
11 cl suc de grapefruit
3 cl grenadine...
Paste cu pui
Ingrediente: 1 piept de pui, 1 punga de pasta farfales, 2 cepe mici
Goldstrike

Polinator: da, are nevoie
Expunere: plin soare
Tip: cais semi-pitic
Perioada de inflorire: inceputul lunii aprilie
Caracteristici: gust dulce...
Crema de banane
Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura…
Paste cu broccoli

Ingrediente:
226 g paste
1 manunchi de broccoli, fiert si scurs de apa
Gaseste-ti echilibrul

Echilibrul consta intr-o justa impartire intre orele pe care le consacram serviciului, cele pe care le inchinam somnului si cele pe care le dedicam distractiilor. Cum ziua nu are decat 24 de ore, vechea regula a celor 8 ore / 8 ore / 8 ore ramane inca orarul cel mai echilibrat si cel pe care ar trebui sa-l si adoptam.
Spaghete cu carne
Ingrediente: 300 g spaghete, 2 linguri de ulei, 1 ceapa taiata marunt