Demo magazin virtual Publicitate:

timp probabil

Retete de ceaiuri naturiste

Retete de ceaiuri naturiste Aceste ceaiuri sunt extrem de folositoare organismului uman.

Sucurile de fructe

Sucurile de fructe Sucurile de fructe sunt extrem de benefice pentru organism, mai ales daca sunt consumate inainte de mese.

Sfaturi pentru folosirea compreselor

Compresele sunt alcatuite din trei parti: o panza uda, una uscata si un sal calduros, care se aplica deasupra.

Maioneza verde

Maioneza verde maioneza, 2 linguri branza de vaci o legatura patrunjel tocat...

Pregatirea solului pentru cultura

Solul pe care urmeaza sa se cultive trebuie sa fie bogat in substante hranitoare, cu apa freatica la cel putin 1 m de la suprafata si ferit de inundatii.

Capsuni cu miere

Capsuni cu miere 2 linguri miere, 3 linguri alune (sa nu fie prajite), 500 gr capsuni...

Inghetata de iaurt cu fructe

Inghetata de iaurt cu fructe 1 pahar de iaurt, fructe la alegere (capsuni, pere...

Acidul folic sau vitamina B9

Acidul folic sau vitamina B9 Necesitatile corpului nostru sunt pe deplin satisfacute printr-o alimentatie echilibrata: legume verzi, sparanghel, spanac, varza, ca si porumb, morcov, fasole verde, caise, banane, portocale, mazare.

Vitamina B6

Vitamina B6 se gaseste, in special, in drojdia de bere, in cereale integrale, lapte, oua, organe de vita, peste, fructe oleaginoase (nuci, arahide), legume proaspete, banane, avocado, varza.

Acidul pantotenic sau vitamina B5

Acidul pantotenic sau vitamina B5 Acidul pantotenic a fost numit astfel dupa cuvantul grec ''pantoten'', ce semnifica ''peste tot''. In natura, acest acid este omniprezent. In grupa vitaminelor solubile in apa si sintetizate de plantele verzi si multe alte microorganisme, vitamina B5 este cea care ajunge in tesuturile animalelor ce le consuma, mai ales in ficat si oua.

Secrete si sugestii pentru a te bucura de placerea de a manca

Secrete si sugestii pentru a te bucura de placerea de a manca Aceste sfaturi va vor ajuta sa stiti ce anume sa mancati pentru o viata mai sanatoasa si ce sa evitati.

Principalele efecte nocive ale consumului de zahar rafinat

Principalele efecte nocive ale consumului de zahar rafinat Un aliment atat de necesar mancarurilor ca zaharul poate fi foarte nociv. Consumul de zahar si de produse zaharoase este cel mai mare inamic al pancreasului care cu timpul, epuizat de efortul de a metaboliza cantitati mari...

Vitamina B1

Seleniul si efectele sale asupra sanatatii

Seleniul si efectele sale asupra sanatatii Importanta acestui oligoelement nu trebuie judecata dupa cantitatea zilnica recomandata. Pe masura ce comunitatea stiintifica observa actiunea seleniului, se constata formidabila sa importanta in realizarea functiilor vitale ale organismului.

Crom

In ciuda prezentei sale mai mult decat discrete, cromul este un element fara de care organismul nu ar exista, pentru ca el este implicat intr-o multime de functii metabolice.

Cobalt

Localizat in centrul moleculelor de vitamina B12, cobaltul joaca un rol esential in fabricarea globulelor rosii. Este singura functie care ii este recunoscuta, dar este o functie cruciala.

Fructele, legumele si rolul lor in imbunatatirea vederii

Fructele, legumele si rolul lor in imbunatatirea vederii Consumarea unei cantitati mari de fructe si legume ajuta la mentinerea ochilor in stare buna de functionare...