7 pasi pentru o expunere maxima a produselor tale! Publicitate:

timp probabilindex.php

Fructele, legumele si rolul lor in imbunatatirea vederii

Fructele, legumele si rolul lor in imbunatatirea vederii Consumarea unei cantitati mari de fructe si legume ajuta la mentinerea ochilor in stare buna de functionare...

Clubkinanika

Clubkinanika Ingrediente: 3 cl vodka 3 cl suc de ananas 3 capsuni proaspete...

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Friptura de iepure

Friptura de iepure Ingrediente: 1 spinare de iepure sau pulpele din spate...

Jazz

Jazz Ingrediente: 2 cl brandy 1 portie espresso 1 cl lichior de cacao 1 cl lichior Galiano...

Crema de vanilie

Crema de vanilie Ingrediente: 3 oua 80 g faina 150 g zahar tos 500 ml lapte 25 g unt...

Sparkling berries

Sparkling berries Ingrediente: 4 cl vodka 1 cl lichior de piersici 1 cl sirop de lime...

Ramon Oliva

Este un soi de cires cultivat mult la noi in tara. Fructele sunt mijlocii, cordiform-rotunjite, de culoare rosie-inchisa...

Apricot sour

Apricot sour Ingrediente: 3 cl brandy de caise 3 cl suc de lamaie 2 cl suc de portocale...

Spanac cu rosii

Spanac cu rosii Ingrediente: 1/2 kg spanac 1/4 l suc de rosii 1 ceapa...

Fructele cu samburi

Fructele cu samburi Fructe samburoase se caracterizeaza printr-un colorit placut, sunt suculente, bogate in glucide, usor asimilabile. Unele fructe din aceasta grupa (cirese, caise, prune, piersici, etc. sunt valoroase datorita continutului...

B & B

B & B Ingrediente: 2 cl brandy 2 cl benedictine Preparare: Se amesteca toate ingredientele...