Demo magazin virtual Publicitate:

tip pamant pentru plante aromatice

Salata de castraveti

Salata de castraveti Ingrediente: 250 gr castraveti 1 lingura ulei 1 lingura otet...

Rulada cu sunca

Rulada cu sunca Ingrediente: 6 oua 300 g sunca 200 ml smintina 100 g faina...

Supa de zarzavaturi

Supa de zarzavaturi Ingrediente: 4 morcovi 2 cepe 2 cartofi 1 dovlecel 1 varza dulce mica...

Molia strugurilor

Eudemisul (Lobesia botrana) este un fluture mic, de culoare cenusie, cu aripile dinainte pestrite. Are 3 generatii pe an. Primavara, in luna mai, apar fluturii...

Cancerul bacterian al viei

Boala este produsa de bacteria Agrobacterium imefaciens care traieste in sol si patrunde in tesuturi, prin rani. Se manifesta pe elemetele lemnoase ale butucului...

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta Se practica mai multe tipuri de taiere si conducere a vitei de vie: pe tulpina de 70-80 cm (cultura semiinalta) sau de 1,00-1,20 m, chiar 1,50 m (cultura inalta). Tipurile de taieri care pot fi practicate: mentionam cordonul, uni sau bilateral...

Conserva de spanac

Ingrediente: spanac, aspirina. Preparare: Spanacul se spala bine. Frunzele

Dulceata de visine

Ingrediente: 1,3 kg fructe, 1 kg zahar, zeama de la o lamiie (50 ml) sau

Dulceata de prune coapte

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg prune curatate de coaja si simburi

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Serbet cu nuci

Ingrediente: 1 kg. zahar, coaja uscata de la 150 nuci, 1/2 l. apa

Bavarezi cu ciocolata

Ingrediente: 250 ml lapte, 1 plic vanilie, 120 g ciocolata sau 2 linguri cacao

Clatite cu branza de vaci

Ingrediente: 1/4 kg branza de vaci, 1 ou, 1 lingura cu varf de zahar

Crema de banane

Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura

Iepure cu ceapa

"Ingrediente: 750-1 kg carne, 300-400 g ceapa, 100 ml untdelemn

Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri

Paste cu carne

Ingrediente: 300g paste, 100g rosii, 100g cascaval, 200g carne taiata marunt