Demo magazin virtual Publicitate:

trandafir copacel

French coffee

French coffee Ingrediente: 3 cl brandy 1 portie espresso 2 linguri zahar...

Paduchele testos (prun)

(Parthenolecanium corni) In urma atacului, pomii se debiliteaza si se usuca. Partile atacate sunt acoperite cu un praf negru. Femela depune...

Untoasa Bosc

Este un soi francez de toamna, cultivat mult la noi in tara. Pomul este de vigoare mijlocie si rodeste atat pe ramuri scurte cat si lungi...

Untoasa Hardy

Soi de toamna. Pomul este viguros, rodeste pe ramuri scurte si ramifica foarte putin. Fructele sunt mijlocii spre mari, invers ovoide...

Victoria

Soi autohton, cu pomi de vigoare mijlocie, si fructe de marime mijlocie care au o forma ovoida. Coaja este de culoare cenusiu-galbui...

Avocado

Avocado Denumire stiintifica: Persea americana Miller. Familie: Lauraceae. Avocado nu tolereaza solul foarte ud, dar se adapteaza la multe tipuri de sol cu drenaj bun. Udarea continua si implicit inundarea radacinilor...

Ardei chilli, istorie si proprietati

Ardei chilli, istorie si proprietati Capsaicina, substanta care ofera iuteala ardeilor, impreuna cu alte substante, formeaza un anestezic foarte eficace. Acesta afecteaza doar celulele nervoase sensibile la durere si le opreste sa transmita semnale catre creier.

Strategii de aranjare a gradinii de vara

Strategii de aranjare a gradinii de vara Nu va limitati doar la plante cu flori, alegeti si ierburi aromatice.

Passiflora - o planta plina de istorie si simbolism

Passiflora - o planta plina de istorie si simbolism Numele de ''floarea pasiunii'' - ''flos passionis'', vine de la preotii spanioli sositi in sudul Americii in secolul al XVII-lea, si se refera clar la patimile lui Christos...

Zinc

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Compot dietetic

Ingrediente: Prune, coarne, cirese sau visine, cite 100 g zahar pentru

Iepure cu ceapa

"Ingrediente: 750-1 kg carne, 300-400 g ceapa, 100 ml untdelemn

Spirale cu ciuperci

Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri

  • Pagina 1 din 2
  • 2