Demo magazin virtual Publicitate:

trandafir japonez

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Compot dietetic

Ingrediente: Prune, coarne, cirese sau visine, cite 100 g zahar pentru

Coltunasi cu branza

Ingrediente: Aluat: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml ulei. Umplutura

Iepure cu ceapa

"Ingrediente: 750-1 kg carne, 300-400 g ceapa, 100 ml untdelemn

Spirale cu ciuperci

Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri

Rapan (la par)

(Venturia pyrina) Pe fructe, in dreptul petelor pafenii care exista pe suprafata, coaja este puternic ingrosata, crapata si deformata...

Istoria lalelelor

Istoria lalelelor Un capitol important din istoria plantelor il ocupa lalelele. Desi Olanda se numeste tara lalelelor, aceste flori nu sunt originare de acolo si nici olandezii nu au fost primii din lume care au cultivat lalelele...

Pietroase de Cotnari

Cunoscut si cu denumirea de Boambe de Cotnari, este considerat cel mai valoros soi de cires dintre soiurile autohtone. Fructele sunt mari...

Flori care tolereaza caldura (2)

Flori care tolereaza caldura (2) Daca plantele perene din gradina incep sa se ofileasca imediat ce incepe vara, atunci aveti nevoie de un plan pentru a face straturile sa fie mereu in floare. Incercati sa plantati intre plantele perene si plante anuale care iubesc caldura...

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj Ingrediente: 700g carne de porc 50g orez 1kg varza acra

Ingrijirea iazului toamna

Ingrijirea iazului toamna Sunetul apei curgatoare, minunatii nuferi si, eventual, pesti inotand fericiti... Toate astea devin amintiri placute legate de iazul din gradina dvs. cand vine toamna. Acum este timpul sa pregatiti iazul pentru iarna - nu e o treaba placuta, ci una care trebuie facuta.

  • 1
  • Pagina 2 din 2