tratament albine
Sucul de sfecla rosie

Terapeutul austriac Rudolf Breuss considera sucul de sfecla rosie drept unul din cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei.
Mierea si sanatatea
Mierea, indulcitorul natural, este redescoperita sub forma unei noi surse de energie, care ofera si o combinatie unica de beneficii nutritionale.
Vitamina B12
Vitamina B12 se gaseste doar in alimentele de origine animala: carne - mai ales in ficat, lapte, produse lactate, oua, precum si in fructele de mare: crabi, stridii, scoici
Ceaiul verde si sanatatea

In domeniul tratarii bolilor, virtutile ceaiului verde nu au fost nici pe departe epuizate, desi in ultimii zece sau douazeci de ani s-au facut numeroase studii privind eficienta sa. Ceaiul verde este un aliment natural cu multe rezultate promitatoare in lupta impotriva anumitor maladii si afectiuni.
Legumele si fructele in alimentatie

Suntem mai interesati ca oricand de efectele pozitive ale legumelor, de retete, de gust, de agricultura ecologica si sanatate, insa numarul legumelor si fructelor consumate in mod obisnuit este in scadere.
Antracnoza vitei de vie
Boala este produsa de ciuperca Gleosporium ampelophagum. Sint atacate toate organele aeriene ale vitei de vie, in special primavara sau la inceputul toamnei...
Cum se face amenajarea gazonului (peluza)
In afara de gazonul amenajat pe suprafata stadioanelor si aeroporturilor, se poate realiza o suprafata cu iarba si pentru gradini, parcuri, in fata blocurilor, cu scop ornamental. Este necesar ca terenul respectiv sa fie sapat la...
Indicatii multiple pentru FENICUL

Proprietatile diuretice si detoxifiante si utilizarea lui in bucatarie.
Ulei de fenicul - recomandari.
Cocktailul Abbey
Siropurile naturiste binefacatoare

Siropurile din plante reprezinta remedii naturiste la care apelam atunci cand avem nevoie, acestea aducandu-ne beneficii nenumarate in ceea ce priveste sanatatea organismului nostru.
Proprietatile fructelor si legumelor

Fructele si zarzavaturile au valori nutritive si calorice cunoscute de toti . Este bine de stiut, ca sub raport caloric, de exemplu, 100 de grame de struguri de buna calitate echivaleaza cu o cantitate similara de carne slaba de vaca sau de peste. In acelasi timp, merita sa stiti ca banalul cartof se constituie in materia prima a celei de-a doua paini a spetei umane.
Proprieteti ale legumelor si fructelor

Pe langa faptul ca sunt foarte hranitoare si sanatoase, legumele si fructele au o serie de proprietati care nu sunt cunoscute de toti.
Cum scapam de celulita?

Definitiv nu putem scapa de celulita decat foarte greu. Putem insa sa o tinem sub control prin diverse metode.
Celulita
Celulita reprezinta acel aspectul neplacut al pielii ("coaja de portocala") datorat stratului de grasime subcutanat.