tratament drojdia de bere
Culoarea alimentelor
Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.
Efectele nocive ale zaharului rafinat
Diabetul este pe primul loc nu numai pentru ca este foarte raspandit, dar si pentru ca este cel mai periculos.
Mangan
Salata italieneasca

Ingradiente:
1 salata verde,
1 ceapa rosie taiata solzi...
Ingrijirea rasadurilor

Pana la rasarire, rasadnita se tine acoperita cu geam si rogojini. Imediat ce plantele incep sa apara, se inlatura rogojinile pentru a lasa lumina sa patrunda.
Gulii umplute

Acest fel de mancare este foarte gustos si extrem de sanatos pentru cei care au probleme cu stomacul.
Cura cu pepene rosu
Miezul pepenelui rosu este un cocktail de apa (aproape 95 la suta) si zaharuri naturale, avand un gust aromat si extrem de favorabil, condimentat cu o multitudine de substante miraculoase.
Iute si sanatos: hreanul

Hreanul, Armoracia rusticana, se cultiva pentru radacinile sale carnoase, albe, cu gust picant care se folosesc pentru condimentarea mancarurilor, pentru salate speciale sau ca ingredient nelipsit in prepararea muraturilor. Radacina de hrean are proprietati antibiotice, antiinflamatoare si afrodisiace.
Ceaiurile duc la o buna digestie
Ceaiurile, pe langa faptul ca hidrateaza, au si beneficii asupra sanatatii ca de exemplu protectia impotriva bolilor cardiace, a cancerului, deoarece contine antioxidanti.
Alimentatia naturala si longevitatea

Stiati oare ca longevitatea este strans legata de ceea ce consumati zi de zi si ca in fiecare persoana actioneaza doua forte inca de la nastere?
Utricularia vulgaris

Utricularia vulgaris este una dintre cele mai cunoscute plante carnivore cu urna, care se gaseste si la noi in tara.
Chimionul, tehnologia culturii

In stare spontana, chimionul este intalnit pretutindeni in Europa; la noi in tara il intalnim mai des in flora regiunilor de deal.
Cruditatile si imunitatea

Alimentele crude hranesc si vindeca totodata deoarece contin enzime, izvoare de viata ce nu pot fi "fabricate" prin alte metode decat cele naturale. Ele sunt necesare in egala masura atat pentru cei bolnavi, cat si pentru cei sanatosi.
Fierbem sau nu fierbem alimentele?

Multe persoane, in general vegetarienii fierb alimentele. Dar este oare acest lucru unul bun?
Hering cu cartofi
Aceasta reteta delicioasa poate fi servita atunci cand ati epuizat toate retele vechi si doriti sa incercati altceva.
Tratarea inflamatiilor sinusurilor paranazale

Sinusurile paranazale pot conduce la o raceala daca nu sunt tratate inca de la primele simptome.
Aquarius

Ingrediente:
6 cl whiskey
3 cl brandy de cirese
3 cl suc de afine...
Marar in ghiveci

Pentru ca vremea rece a venit ne putem gandi la plante aromatice proaspete si in acest timp. Astfel nu uitati de mararul din ghiveci !
Cocktailul Abbey
Proprietatile fructelor si legumelor

Fructele si zarzavaturile au valori nutritive si calorice cunoscute de toti . Este bine de stiut, ca sub raport caloric, de exemplu, 100 de grame de struguri de buna calitate echivaleaza cu o cantitate similara de carne slaba de vaca sau de peste. In acelasi timp, merita sa stiti ca banalul cartof se constituie in materia prima a celei de-a doua paini a spetei umane.
Mierea si sanatatea
Mierea, indulcitorul natural, este redescoperita sub forma unei noi surse de energie, care ofera si o combinatie unica de beneficii nutritionale.