uleiul de masline
Blue lagoon

Ingrediente:
6 cl. vodka
1,5 cl. blue curacao
12 cl. limonada
pentru decorare: 1 cireasa...
Mangan
Dr. Jules Guyot
Este un soi francez mai putin cultivat la noi in tara. Pomul este de vigoare mica si formeaza coroana ingust-conica. Fructele sunt mari...
Rapini

Foarte popular in ultimii ani in bucataria italiana si asiatica, seamana cu broccoli, cu mici buchete de muguri si frunze cu margine zimtata. Este bogat in calciu si fier.
Bors de dovlecei

- reteta pentru afectiunile ficatului -
Ingrediente:
2 dovlecei
1 rosie...
Fundatia pentru Parteneriat

Fundatia pentru Parteneriat inlesneste participarea activa a persoanelor, organizatiilor si comunitatilor in procesul de luare a deciziilor, prin intermediul finantarilor, al asistentei tehnice, al lucrului în retea, al cursurilor de pregatire derulate precum si prin programe speciale.
Clubul de Turism Ecologic Montan Lotru Voineasa
Scopul organizatiei este punerea in practica a proiectelor de educatie ecologica, monitorizarea protectiei mediului
Truimf
Pomul este de vigoare mijlocie si rodeste pe ramuri scurte. Fructele sunt de marime mijlocie, tronconice, de culoare verde-galbuie...
Miracolul numit miere

Mierea este cunoscuta si folosita din vremuri stravechi ca avand proprietati benefice asupra sanatatii, deoarece este un aliment ce contine elemente nutritionale de care organismul are nevoie pentru dezvoltare si refacere.
Aranjamente de Craciun

Poti pune acest aranjament pe masa de Craciun. Pune pamant intr-un bol, infige apoi crengute de brad si impodobeste-le.
Acidul pantotenic sau vitamina B5

Acidul pantotenic a fost numit astfel dupa cuvantul grec ''pantoten'', ce semnifica ''peste tot''. In natura, acest acid este omniprezent. In grupa vitaminelor solubile in apa si sintetizate de plantele verzi si multe alte microorganisme, vitamina B5 este cea care ajunge in tesuturile animalelor ce le consuma, mai ales in ficat si oua.
Despre bulimie si anorexie

Aceste boli grave, pot deveni probleme extrem de seriose deca nu sunt tratate la timp.