Demo magazin virtual Publicitate:

untura de porc

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta Se practica mai multe tipuri de taiere si conducere a vitei de vie: pe tulpina de 70-80 cm (cultura semiinalta) sau de 1,00-1,20 m, chiar 1,50 m (cultura inalta). Tipurile de taieri care pot fi practicate: mentionam cordonul, uni sau bilateral...

Mancare de carne cu ceapa

Mancare de carne cu ceapa Ingrediente: 400 g carne 2-3 cepe...

Conserva de conopida

Ingrediente: conopida, sare, apa, suc de rosii, telina, patrunjel, aspirina

Dulceata de prune coapte

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg prune curatate de coaja si simburi

Dulceata de nuci verzi

Ingrediente: 1 1/2 kg nuci verzi (250-300 buc) cu simburii neformati, 1 kg zahar

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Conserve pentru placinta

Ingrediente: Prune brumarii de toama, cirese sau visine, zahar (100 g la 1 kg fructe)

Compot dietetic

Ingrediente: Prune, coarne, cirese sau visine, cite 100 g zahar pentru

Compot de piersici

Ingrediente: 4-5 kg fructe (piersici, caise sau pere, de un singur fel sau

Compot de cirese

Ingrediente: 3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar

Cirese confiate

Ingrediente: 1 kg cirese (curatate de simburi) cu pulpa mai tare, 1 kg zahar...

Snitel vienez (in pesmet)

Ingrediente: carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, ulei

Snitele cu ceapa

Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa

Mititei la gratar

Ingrediente: 1/2 kg ceafa de porc, 1/4 carne de vitel, 1/4 kg carne de oaie

Friptura la gratar

Ingrediente: muschi din carnea dorita (porc, vita, vitel saui miel), ulei

Friptura de porc

Ingrediente: carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru

Ciocolata de casa

Ingrediente: 150 g unt, 250 g lapte praf, 100 g cacao, 500 g zahar

Crema de mere

Ingrediente: 750 g mere ionatane, 1/2 batoane de vanilie, 3-4 foi gelatina

Iepure cu masline

Ingrediente: 1 Kg de carne, 100 g ceapa, 100 ml de untdelemn

Iepure cu ceapa

"Ingrediente: 750-1 kg carne, 300-400 g ceapa, 100 ml untdelemn

Macaroane cu pui

Ingrediente: macaroane tuburi 400 g, piept de pui tocat 200 g, mazare 150g

Spagheti cu spanac

Ingrediente: 100 g spagheti, 200 g spanac fiert, 200 g bacon, 100 g smantana

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa

Ciorba de dovlecei

Ingrediente: Maruntaiele si partea din spate de la un pui, sau carne de vitel

Mancare de spanac

Ingrediente: 1 kg spanac, 2 linguri unt, 1 pahar lapte, 5-6 catei usturoi

Dovlecei cu smintina

Ingrediente: 1,5 kg dovlecei, 500 g sos de smintina, sare. Preparare: Dovleceii

Ciuperci scazute

Ingrediente: 1/2 kg ciperci, 2 linguri unt, o lingurita cu virf cu marar sau patrunjel

Ciuperci cu pilaf

Ingrediente: 1 cana orez, 1 ceapa mijlocie, 300 g ciuperci. Preparare: Orezul

Cartofi cu ceapa

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 ceapa, 2 linguri ulei, sare. Preparare: Cartofii se fierb